cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

Fins l'any que ve

Han passat massa coses rares per creure en la innocència d'algunes actuacions. La sensació de mosqueig la produeix aquesta Revetla de Sant Joan organitzada a corre-cuita a la Torre d'en Pau. Revetla, foc i «recuperació d'una altra tradició, pel que sembla també mil·lenària, com és ara el solta-focs». Imaginam que deu tenir el mateix arrelament a la nostra cultura i tradició com «l'ofrena floral» per la Salut.

Ens demanam què hi ha darrere i què es pretén. I ens demanam també si les cinc-centres mil pessetes que volien estalviar del Correfocs d'Iguana Teatre han anat a parar a aquest nou acte.

Finalment voldríem saber qui ha pagat les nombroses cunyes publicitant aquesta Revetla. Que quedi clar però que si enguany, per tot el que ja hem dit a través dels mitjans de comunicació, hem optat després de 18 anys per no organitzar la Nit de Sant Joan no és ni molt manco renunciar a organitzar-la l'any que ve. Que ningú no es pensi que trobarà la plaça buida per ocupar-la.

Per acabar volem agrair a Iguana Teatre per haver intentat fer el Correfocs independentment del pressupost, i que finalment per qüestió de temps no ha estat possible.

Agraïm també a l'Associació de Dimonis d'Alaró la seva solidaritat, i a tots els qui a través de la premsa o directament ens han fet arribar el seu suport.

Junta Directiva, Federació AV. Palma

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.