nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'OCB i l'ordenació del territori

La correcta ordenació del territori és la gran assignatura pendent de l'autonomia balear; la moratòria urbanística és només la conseqüència immediata, de caràcter provisional i temporal, d'un senyal d'alarma socialment percebut. Les directrius d'ordenació, més urgents que mai, s'han de promulgar ja sense demora, després d'onze anys d'inacció. I han de ser el fruit d'un ampli consens polític i social, i no camp de batalla de forces polítiques.

La manifestació de dijous ha de ser una gran empenta perquè els nostres representants, del color ideològic que sien, i de qualsevol institució (autonòmica, insular o local), prenguin plena consciència que aquesta necessitat social no pot ajornar-se ni aigualir-se. Absolutament tothom que compartesqui la preocupació pel futur del territori ha d'acudir a la gran demostració d'aquesta setmana, independentment de la seva simpatia o adscripció partidària, fins i tot els militants i simpatitzants del partit que dóna suport al govern autonòmic, que poden ser els primers partidaris que es corregeixi la inacció i la improvisació actual, que amenaça efectivament la destrucció de la Mallorca que hem conegut fins ara.

És per això que l'OCB, entitat capdavantera entre d'altres camps en la defensa de la identitat de Mallorca i promotora de les importants mobilitzacions socials a l'Illa dels darrers cinc anys, ha acordat fer seus els objectius de la gran manifestació d'aquest dijous dia 12 de novembre. I convida tots els seus socis i simpatitzants, i a tothom sense excepció, a sumar-se a la defensa del territori.

Antoni Mir Fullana. President de l'Obra Cultural Balear

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.