cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
18°

Ayuso es postula per cantar la Sibil·la amb els colpistes de claca

Fa mesos que Díaz Ayuso assaja per cantar la Sibil·la i anunciar el Judicii signum de Sánchez i del seu seguici. I, ara, ja té els colpistes que li fan de claca.

"No queda més remei que començar afusellar 26 milions de fills de puta", brama l'instigador del grup de WhatsApp XIX i que va assolir el rang de general de la divisió de l'Exèrcit de l'Aire, Francisco Beca Casanova. Imaginau com li bullia la sang.

Aquest l'individu és qui encapçala la carta que, el 10 de novembre, 39 caps i oficials retirats de la XIX promoció de l'Acadèmia General de l'Aire varen enviar al Capità general de tots els exèrcits, és a dir, el rei. El 25 de novembre, 73 militars de la XXIII promoció de l'Acadèmia General Militar li varen remetre una segona carta. Més de 400 militars han signat un altre manifest per advertir del "deteriorament de la democràcia" i que "la unitat d'Espanya està en perill". I ara parlen d'una tercera missiva que signaran exmilitars vinculats a la Fundació Franco.

Amb tot i això, Baltasar Garzón reneix com el fènix de les seves cendres per interpretar l'Àngel anunciador i escriu una altra carta "oberta" a Felip VI. I li ve a dir que son pare, tot i el merder que ha armat, va jugar un paper decisiu per Espanya quan es va desmarcar dels militars colpistes i va aconseguir que milions d'espanyols es fessin més 'joancarlistes' que monàrquics. També li recorda que sa majestat va reaccionar tard. Reprodueix el "Ni está, ni se les espera" de Sabino Fernández Campo.

Dit això, ara el jutge que va destapar el cas Gürtel, li demana al rei que aturi aquesta deriva feixista, que aturi "aquests subjectes que mostren un comportament, descaradament antidemocràtic contra un govern legítim, més propi -diu- dels vells temps, en els quals la democràcia estava absent".

Caldria demanar a l'Àngel, en quin lapsus de temps concep aquest absentisme democràtic.

Potser s'emmarca en el període en què el varen condemnar a onze anys d'inhabilitació i el varen expulsar de la carrera judicial pel Tribunal Suprem.

O parla en temps real, de fa dos dies, de quan varen denegar el tercer grau als presos i les preses polítiques perquè és "prematur" i ara passaran el seu tercer Nadal tancats i tancades a la presó.

I mouen els fils perquè l'inviolable Joan Carles I torni a casa per Nadal sa i estalvi. Impol·lut, difícilment ho aconseguiran. Amb 678.393,72 euros no n’hi ha prou.

PP i PSOE cerquen una entesa per renovar el Consell General del Poder Judicial passat el 14-F, les eleccions catalanes.

L'únic indult que visualitzen és el de l’emèrti.

Mentre, exmilitars jubilats fan de claca esperant que un rei perpetual vestit de la nostra carn mortal vengui del Cel per a fer del segle jutjament.

I, alguns, es remouen pensant en el fallit 23-F.

I que ningú menysprei els calumniadors per ser sexagenaris. Joe Biden és el president electe dels Estats Units d'Amèrica i té 78 anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris