algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
18°

Cal reduir els sous dels càrrecs públics

En els moments de crisi que vivim, la funció exemplar dels càrrecs públics és més important que mai.

Per aquesta raó consider que els càrrecs públics i els alts funcionaris haurien de fer el gest exemplar de baixar-se ostensiblement el sou (i, sobretot alguns 'complements').

No ho propòs des de la postura demagògica, i sovint hipòcrita, dels que no valoren la tasca dels governants i dels polítics en general. Ho planteig des de la consideració de servei públic que fan tots els conciutadans que, durant uns anys, es dediquen a la política, entesa aquesta com un servei públic sovint impagable. I des d'una visió molt planera i elemental: si ara hi ha menys doblers per a fer polítiques, és lògic que hi hagi menys doblers per als encarregats de fer-les.

Moltes vegades, per justificar els elevats sous que cobren alguns polítics, s'addueix que si no fos així, la política deixaria

de ser atractiva per a les persones més 'valides'. L'argument ha caigut pel seu propi pes, si és que mai es va sostenir... Si més no pel que fa als redols que coneixem i patim de més a prop.

El compromís polític vertader, la vertadera vocació de servei públic és impagable... aquesta idea que sovint s'ha utilitzat per justificar sous elevats, és des del meu modest punt de vista, la raó principal per a defensar uns sous per als polítics que cobreixin les necessitats bàsiques i prou.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Què?, fa 7 mesos

Ha, ha, ha! I això, qui s'ho creurà?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris