algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
25°

Si és cert que Francina Armengol i Àlvaro Gil eren de 'marxa' a un bar a les 2 de la matinada, hauran de dimitir... si no és cert, haurà de dimitir qui ho ha denunciat

Si la informació desvetlada pel president del PP, Biel Company, i replicada per diversos mitjans de comunicació en el sentit que la presidenta del Govern, Francina Armengol, (si és ella la «una conegudíssima política») i el màxim responsable de la comunicació de l'Executiu, Àlvaro Gil (si és «el seu cap de comunicació»), eren a un bar del centre de Palma, a les 2 de la matinada del dimecres 7 d'octubre, és a dir, en ple rebrot de la pandèmia de coronavirus, en plena època de restriccions horàries al sector de l'oci nocturn i en plenes campanyes de comunicació del Govern demanant a la població prudència i contenció per combatre la pandèmia, l'actuació dels dos polítics hauria estat molt irresponsable i no els quedarà més remei que dimitir dels seus càrrecs.

Si la informació no és certa, aleshores la irresponsabilitat és de Company i serà ell qui haurà d'abandonar el seu càrrec per haver mentit en una qüestió tan sensible.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Perot, fa 8 mesos

Uns fets com els dels HatBar no s'haguessin conegut sense el vist-i-plau de les altes instàncies. És una qüestió d'estratègia política i no s'hi valen personalismes o cops d'efecte. Sense el permís dels superiors, a les províncies no es mou ni un dit, perquè una actuació a la perifèria pot perjudicar l'estratègia política estatal (recordau la dimissió de l'expresident Cañellas). L'objectiu és desprestigiar la sra. Armengol per desgastar el govern espanyol. Quina és la pròxima passa? Evidentment que el psoe substituirà la sra. Armengol si la pressió es fa insofrible o perjudica l'estratègia del psoe de cara als pressupostos estatals,

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa 8 mesos

Esperem que el cost de la sortida la paguin ells, no com altres que anaven al RAPUTÍN o a menjar llagostes regades de Möet-Chandon a càrrec dels pressupostos i encara recordam els "Viva el Rey" que peguen per l'emèrit fugit defraudant tot el que ha pogut.
Que fossin les 00:45 o les 1:15 no hi ha diferències, però a les 2:00 se n'han de dur una multa, com qualsevol ciutadà si no està justificat.

Valoració:2menosmas
Per idò sí, fa 8 mesos

Saps que et dic, "Nya meva opinió"? Que no s'ha de blasmar qui denuncia el pecat, o la falta, sinó aquell o aquella qui la comet. No en mancaria d'altra! Si no fos així, tots els testimonis serien unes males persones, cosa que molt agradaria a tota casta de malfactors. Qui la fa que la pac!

Valoració:2menosmas
Per Ña meva opinió, fa 8 mesos

I no trobau que els acusotes son uns miserables, que no se mereixem governar mai?
Perque jo encara trob més lleig el fet d'en Company i del que ha gravat, que no la inconsciència d'anar a fer una copa en plena pandèmia de n'Armengol.
A més, aquests fets van tenir lloc dia 6
però en Company s'ho va guardar durant setze o disset dies, per amollar ho el dia del ple com a cop d'efecte.
Però que se pot esperar d'un individu que en plena campanya del 2011, va prometre als bufes seguidors seus " rebaixar l'orgull als funcionaris"?
A això només ho fan les males persones.

Valoració:-3menosmas
Per jbm, fa 8 mesos

Sabeu si s'ha confirmat??? o si s'ha desmentit???

Valoració:1menosmas
Per Hug, fa 8 mesos

La dimissió ja es fa esperar.

Valoració:10menosmas
Per plena inconciència o incompliment premeditat, fa 8 mesos

Tots som responsables del que fem. L´amo del bar per mirar de fer calaix al màxim, i els clients per saltar-se la normativa. Qui sap si eixos clients demanaren allargar un poc més eixa sessió de divertiment ?, i més si hi havia un càrrec electe dins. Per no quedar malament, infringeixen la llei.
Mala decissió per abdues bandes.

Valoració:3menosmas
Per Sklatasang, fa 8 mesos

Macià, l’amo del bar ha de fer complir la norma a una clienta que ha imposat dita norma... I l’incompleix...
l’amo s’endurà una multa
Què li passarà a la clienta que ens demana cura i ens renya pels nostres actes?

Valoració:8menosmas
Per Macià, fa 8 mesos

El responsable de fer complir l'horari és l'amo del bar, no els clients.

Valoració:-7menosmas
Per idò sí, fa 8 mesos

També opín que si això és cert hi hauria d'haver dimissions. El poble no hauria de tolerar que hom li prengui el pèl de forma tan desvergonyida! I si no és ver hauria d'aclarir-se qui és el responsable de tal calúmnia, i fer-se-públic. I posar-li un càstic.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris