cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Reivindicació de Jaume Garau

Jaume Garau Taberner és doctor en economia. Té diverses publicacions sobre insularitat i turisme de masses. Ha impartit classes a les principals universitats europees i ha fet feina al Parlament europeu, al Govern de Malta, al Ministeri de Turisme de Brasil. Ha assessorat diversos governs i diversos governants arreu del Planeta... I allò que encara em fa més enveja: ha assessorat el Manchester City.

En Jaume Garau és un dels cervells més privilegiats que han donat les Illes Balears, té el currículum polític més brillant de tots els polítics en actiu, molt per damunt dels màxims representants institucionals actuals i passats. Garau posseeix la combinació de dues grans virtuts, escasses en el món de la política de per aquí i de per aquí devora: té una intel·ligència superdotada i una capacitat de feina gairebé infinita. Segurament massa virtuts per a un sistema copat, malauradament, per mediocres i terrossos.

En Jaume Garau és brillant, capacitat i feiner. Té ofertes d'administracions polítiques, literalment, dels cinc continents i, en canvi, el país (i el partit) que estima, el rebutja. L'expulsa.

Així ens van les coses.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una vergonya, fa 7 mesos

El que va fer Més amb en Garau és una vergonya. Poca cosa més se pot dir... El varen escorxar en viu en lloc de defensar una gestió que va ser impecable.

Valoració:7menosmas
Per Dr. Burladero, fa 7 mesos

Tomeu, és cert que es un gran intel·lectual i sé cert que millor persona. Però si tenía una empresa (o varies) privades no hauria d'haver entrat tan a fons dins MES.

Amb ell MES va fer una campanya electoral magnífica, però ja sabeu la dita de la dona del Cesar.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris