cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

Darrer avís al Govern: fa falta més oferta de cursos en català

L'Obra Cultural Balear ha denunciat aquest dissabte que hi ha ciutadans de les Illes Balears que volen estudiar català i no ho poden fer perquè no hi ha cursos suficients per satisfer la demanda.

Era el darrer que ens faltava per veure aquesta legislatura.

Els cursos organitzats per l'Institut d'Estudis Baleàrics i els organitzats per l'EBAP resulten totalment insuficients per a cobrir la demanda que hi ha actualment de persones adultes que volen aprendre o millorar el seu nivell de català. És previsible que la crisi econòmica faci augmentar molt la demanda de cursos de formació en general i de llengua catalana en particular.

De moment no serem ni més explícits ni ens hi estendrem gaire, perquè en les properes setmanes passaran coses importants en aquest àmbit, així que ara, avui i aquí aixecam la veu tot el que podem, per exigir que el Govern, de manera immediata, aquesta setmana mateix, anunciï que posa a disposició dels ciutadans cursos, tallers i allò que faci falta per garantir que ni un sol ciutadà, ni un de sol, que vulgui aprendre català, quedi sense poder fer-ho.

Si no són capaços de garantir ni això, la ruptura és inevitable.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per idò sí, fa devers d'un mes

No tan sols cal posar més mitjans per aprendre català, sinó que s'haurien de fer cursets o campanyes de conscienciació per als mallorquins i forasters que se'n foten del que ocorri a la llengua pròpia de la nostra illa. I una cosa molt important seria, si hi hagués manera de fer-ho, que les nostres autoritats donassin exemple, i els nostres mitjans de comunicació també. Que només hi hagi un diari, i en versió digital, que ho faci és de vergonya!

Valoració:0menosmas
Per x.-ray, fa devers d'un mes

a lo mejor es que hay profesores de catalan que estan en el paro y necesitan una ayudita :)

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris