algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

Casos que esKitchen

La providencial limitada intel·ligència dels agents dels cossos policials espanyols és directament proporcional a la seva imaginació per batiar les operacions que duen a terme.

La que han decidit posar de moda aquests dies és l'anomenada 'operació Kitchen', una trama delictiva que va tenir lloc durant els anys 2012 i 2013 en el si del Govern de Mariano Rajoy, que va consistir en espiar l'extresorer del PP, Luis Bárcenas, per intentar esbrinar si amagava informació que pogués comprometre el president espanyol i els seus ministres.

Entre els implicats hi ha Jorge Fernández Díaz, María Dolores de Cospedal i el seu marit, Ignacio López del Ferro.

Qui vulgui analitzar el cas Kitchen com un nou 'cas aïllat' de 'presumpta corrupció' d'algunes persones concretes que ocupaven (sempre en passat) importants càrrecs en l'Administració espanyola... pot abandonar aquí la lectura d'aquest article i botar a (gairebé) qualsevol altre mitjà.

El cas Kitchen és la punta de l'iceberg que el vigia de torn ens vol mostrar. És l'arbre que ens palplanten just davant els ulls per evitar que ens fixem en el frondós bosc ple de corrupció i altres delictes.

Qui no vulgui veure que l'Estat espanyol és un Estat corromput per tots els costats, qui no vulgui escoltar que la podridura i corrupció esquitxa des del Cap de l'Estat fins al darrer jutge de províncies, qui no vulgui assabentar-se que no es tracta d'una poma podrida dins una senalla, sinó d'una podridura general que ja ho abasta tot i que no hi ha panera, perquè qualcú la va robar... que continuï fent el joc a policies, jutges i tertulians que persisteixen en representar el seu paper amb la intenció d'entabanar uns dies més (qui dia passa sobresou que s'embutxaca) el seu 'públic'.

El cas Kitchen, per citar només el que algú ha decidit que toca comentar avui, no és un cas que s'hagi d'abordar com si haguéssim nascut ahir i no tenguéssim cap perspectiva de com funciona l'engranatge de l'Estat espanyol. El cas Kitchen és, com la immensa majoria de la resta de casos aïllats de corrupció un cas dels que esquitxen tot l'organigrama polític, judicial i policial espanyol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris