algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Mitjans al servei de Mallorca

El projecte Ona Mediterrània va néixer a finals de 2012 i les primeres emissions de la ràdio varen començar a finals de 2013. Ara comença la vuitena temporada d'aquesta ràdio associativa, amb voluntat de servei públic i amb l'ambició de ser una emissora de ràdio en català, plural, centrada en Mallorca i oberta al Món. Un mitjà de comunicació que ajudi la indústria cultural del país, que doni veu a les associacions i moviments socials positius i propositius i que expliqui i valori l'actualitat amb una visió mallorquina, crítica i lliure.

Aquesta vuitena temporada ve determinada per l'estat de depressió que pateix bona part de la nostra societat a causa de la suma de crisis provocades per la pandèmia mundial de Covid-19 i per l'endèmia de la dependència de l'Estat espanyol.

En termes més interns, aquesta nova temporada ve marcada pel manteniment de tots els programes de la temporada passada; per la incorporació de nous programes; pel repte d'oferir transmissions esportives en directe... i per l'horitzó de superar els 20.000 oients diaris.

Ona Mediterrània, en els seus vuit anys d'història, ha fet contribucions molt importants per assolir una Mallorca i unes Illes Balears millors, entre les quals, el manteniment de dBalears i de L'ESTEL.

Ona Mediterrània és un projecte col·lectiu que involucra moltíssima gent, molt diferent, però amb una característica comuna: l'estima per aquesta terra, per aquesta gent, per aquest projecte de futur que, malgrat tot, avui encara és Mallorca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris