nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
12°

El despropòsit d'Alberto Jarabo

Creix la indignació dels veïnats del centre històric amb el regidor de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo. Segons les fonts informants, des del departament que dirigeix es pretén dinamitar el laboriós consens que a les acaballes de la legislatura anterior es va teixir per part de tots els sectors implicats al voltant de la regulació de les activitats artístiques al carrer. Ara, unilateralment, sense escoltar els veïnats, es vol aniquilar la unanimitat amb què s’havia aprovat el Decret vigent i imposar, amb formes poc democràtiques, la voluntat d’una sola de les parts.

La darrera gota que ha fet vessar el tassó de la paciència dels residents al centre de Ciutat ha estat l’estratègia suposadament negociadora seguida per l’equip de Jarabo, forçat per les crítiques que havia rebut inicialment el seu pla: després d’haver estat tot un any negociant amb els músics, ara, amb una simple reunió convocada per zoom en ple mes d’agost, es vol fer veure que també s’ha escoltat els veïnats, quan en realitat s’han rebutjat sistemàticament, sense miraments, gairebé la totalitat de les propostes que havien presentat les associacions del districte centre per intentar conciliar posicions i garantir una bona convivència.

Els residents no dubten a considerar tot aquest procés una autèntica presa de pèl i critiquen les formes dubtosament democràtiques i opaques amb què Participació Ciutadana l’ha pilotat. Els veïnats consultats han qualificat l’operació de Jarabo de declaració de guerra («una agressió contra els residents», «acabaran per foragitar-nos de ca nostra», «convertiran el centre de Palma en un infern acústic») i insten PSOE i Més per Mallorca, socis de govern, però també els partits de l’oposició, a aturar-li els peus i frenar aquest despropòsit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris