algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
25°

Una nit (d'estiu) dels llibres

Aquest passat dijous les llibreries de Mallorca varen sortir al carrer en un espècie de 'Sant Jordi d'estiu' que, en conjunt, i a falta de la valoració que en faci el Gremi de Llibreters, crec que es pot afirmar que va ser una experiència positiva.

Tampoc ens hem d'enganyar, les circumstàncies en què es feia la diada varen fer que quedàs molt enfora de tenir la màgia i la participació massiva de la diada de Sant Jordi dels darrers anys.

De les experiències i vivències d'aquest 23 de juliol se'n poden extreure diverses conclusions, però m'atrevesc a extreure'n una proposta. Òbviament, partint de la base que el 23 d'abril de l'any que ve es pugui celebrar la diada de Sant Jordi amb tota normalitat.

La proposta seria afegir al calendari de celebracions de llibres al carrer (Sant Jordi, fira del Llibre, Setmana del Llibre en català...) una Nit dels Llibres. Una mena de Nit de l'Art, que es celebri a l'estiu, que comenci de vespre i que s'allargui fins la matinada i que sigui una celebració de tot el món del llibre i la literatura i que llibreters, editors, autors i lectors es trobin a la fresca d'una nit d'estiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris