algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 22°
23°

Una Rosa i un Clam pels drets lingüístics

Vivim uns temps ben estranys i complicats per a tothom. Les mobilitzacions populars massives són avui impossibles i cal que siguin substituïdes, provisionalment, per convocatòries simbòliques. Aquest és el cas de les activitats que conformen la 'Setmana pels Drets Lingüístics' impulsada per l'Obra Cultural Balear.

Una d'aquestes iniciatives és el Clam pels drets lingüístics que és una acció que es durà a terme a la majoria dels municipis de Mallorca i que consistirà en una acció en què una colla de xeremiers, acompanyats d'alguns socis i amics de l'OCB, interpretaran una tonada en favor dels drets lingüístics i La Balanguera. Abans es llegirà un text de defensa dels drets lingüístics.

L'altra iniciativa és la Rosa dels drets lingüístics, un pin d'una rosa que vol ser un símbol de reivindicació dels drets dels catalanoparlants i de solidaritat amb les persones que han patit qualque discriminació. Les podeu trobar a les delegacions de l'OCB i a Palma, a Can Alcover i aquest dijous, 23 de juliol, a les diverses places on es farà la Diada del llibre.

Comprar la Rosa dels drets lingüístics és un gest senzill que ajuda a finançar el suport jurídic a les víctimes de discriminació lingüística. Lluir la Rosa dels drets lingüístics és un missatge cívic i solidari i, també, un compromís de fermesa: per molt que hi hagi qui insistesqui en trepitjar-los, no ens deixarem trepitjar els nostres drets.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa 11 mesos

Ostia, i jo que em pensava que no ho entendria... guapi, vas millorant. Per cert, si no puc aconseguir LA ROSA, em podeu donar un número de compte per enviar el meu donatiu com a solidaritat per la causa? Em sentiré igualment de satisfet. A la fi, és alló de :"demanar quelcom per recordar-te, seria admetre que puc oblidar-te" i aixó, jo, mai. Amb rosa o sense, hi ha la satisfacció del deure acomplert.

Valoració:-1menosmas
Per sebastià, fa 11 mesos

El de sempre que no es cansa de fer el ridicul, torna a demostrar la seva imfima personalitat i el despreci en vers alló que hauria de venerar. Però és que només cal saber com es defineix i ja està tot dit.
Pobre home, que fent com l'estruç, no sap veure que ara comença la recuperació del nostre pais, doncs sabem esperar i així arriben els fruits, quan és el temps i son madurs.
No sabrà mai per la seva ignorància demostrada i pel seu encegament borreguil, com és el poble català descendent d'avant-passats gloriosos doncs ells venen de la batalla de Lepanto i donant la culpa als temporals com el Gloria. Sí home ...com si només haguès bufat per a ells i no pas pels anglesos també.
El seu "savoir faire" son els soborns i les traïcions, vet aqui. (Tractat d'Utrecht)

Valoració:0menosmas
Per Balmany, fa 11 mesos

"Pin".- Otro que se apunta a palabras inglesas.

Servidor, sin ser nada de nada, hubiese escrito. Escut, escudet, insignia, o, sencillamente, emblema. Que son palabras totalmente correctas.

Todo se pega, menos la hermosura. Cierto.

Bon día.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris