algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
25°

Fiscalització del rescat i objecció a la Casa Reial i a l'exèrcit

Europa haurà de tornar a rescatar Espanya. Una vegada més. Tot i les queixes dels Països Baixos, Àustria, Suècia i Dinamarca coneguts com a 'països frugals', que voldrien que els ajuts als estats en fallida, com l'espanyol, funcionassin com a crèdits o ajudes condicionades, sembla que la Unió Europea acabarà creant un 'fons de reconstrucció' per ajudar els estats arruïnats.

La veritat és que la postura dels 'frugals' i la desconfiança cap al Regne d'Espanya, és bona d'entendre.

A ulls dels estats europeus, Espanya és avui, un estat arruïnat econòmicament, que té l'anterior cap d'Estat implicat en tot tipus de negocis bruts que, en el millor dels cassos, esquitxen l'actual cap d'Estat.

Espanya és un estat avesat a que, cada deu anys, la UE li aboqui una morterada de doblers amb qualque excusa, ja siguin fons de cohesió, el rescat bancari d'ara fa deu anys o les conseqüències de la pandèmia... Un estat cada vegada més autoritari, amb l'extrema dreta infiltrada en els principals llocs de poder, sense una veritable separació de poders, amb presos polítics, exiliats polítics..., un estat que espia, persegueix, inhabilita i empresona autoritats elegides democràticament i que reprimeix violentament votants pacífics.

Aquell 'país' que resultava simpàtic, actualment és un estat en fallida.

Els ciutadans que continuam fermats a aquest estat, no per voluntat pròpia, sinó per obligació, i tots aquelles persones que siguin conscients que l'actual sistema d'explotar econòmicament algunes comunitats i malbaratar els recursos que arriben de la UE no és ni sostenible, ni decent, tenim el deure d'organitzar-nos i combatre aquesta deriva.

Des de les Illes Balears es poden impulsar algunes iniciatives encaminades a no ser còmplices d'una nova estafa als nostres conciutadans europeus.

La creació d'una sindicatura ciutadana per fiscalitzar l'ús i el repartiment que faci l'Estat espanyol dels ajuts europeus per al rescat econòmic, seria una mesura imprescindible.

També es podria impulsar una campanya d'objecció fiscal a la despesa militar. I, també, una campanya d'objecció fiscal a la despesa de manteniment de la Casa Reial espanyola.

És el mínim que podem fer per ser honestos amb aquells que ens tornaran a pagar un nou rescat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa 11 mesos

" Seguirá atacando despiadamente a todo lo que no es de su cuerda. Los suyos, son sagrados, sean lo que sean". Molt be, home, alguna novetat? perque aixó ja és el pa nostre de cada dia, esperant que algun dels que es diuen politics, hi faci la feina fins que el poble s'adoni que "No es la política lo que hace a un candidato ladrón, es tu voto el que hace a un ladrón convertirse en politico", "Colgamos a los ladronzuelos y elegimos a los grandes ladrones. Esopo.
I es que "Un politico es alguien que dará TU vida por su pais. Tex Guinan

Valoració:4menosmas
Per "Castella mos roba", fa 11 mesos

Éts ingenu. No hi haurà rescat per part de Europa.
Millor per part de la UE expulsà Espanya i que estropegin els espanyols.
No hi haurà rescat perque la UE no pot asumir la
càrrega, seria la ruina de la UE.
¿No coneixes las ruinas històricas del regne de Espanya?
També per Espanya ès millor estar fora de la UE, igual que ha fet Anglaterra.

Valoració:5menosmas
Per balmany, fa 11 mesos

Por ejemplo. Dónde van los 575.000,00 euros otorgados hace apenas dos días por el Consell de Govern. Da lo mismo si hay cola por un plato de lentejas.

Martí Florit, ni pio. Seguirá atacando despiadamente a todo lo que no es de su cuerda. Los suyos, son sagrados, sean lo que sean. Bon cristiá, aquest homo..

Valoració:-6menosmas
Per Toni lo, fa 11 mesos

fiscalitzar les ajudes a les entitats catalanistes

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris