nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Decepció dels veïns amb les festes de Sa Calatrava

Són molts els veïns que han quedat decebuts, decepcionats i, també, desconcertats amb el programa de festes de la barriada palmesana de Sa Calatrava.

D'una banda, el programa ha estat més aviat magre. De l'altra, les activitats programades s'han mogut en un cercle molt reduït de persones, «tot queda en família»ha comentat qualque veí...

I, a més a més, després d'anys de ser modèliques quant a l'arrelament de les activitats, enguany, ni tan sols el programa s'ha fet en català.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xisca, fa 9 mesos

Però que no es veritat!!! Que el programa está en català!!!! En voler vos ho puc enviar!!!!!

Valoració:1menosmas
Per Xisca, fa 9 mesos

Es veu que els vostres informadors deuen estar amb ganes de molestar, per que no deuen saber llegir ja que el. Programa está en català i en voler vos el puc enviar. Crec que des de la Aavv SA Calatrava ho han fet el millor possible per poder mentenir alguna de les activitats, seguint les mesures sanitàries com casi totes des Aavv de Palma. Em pareix molt cruel aquesta notícia quan desde la Aavv ha fer un esforç totalment altruista per seguir fent alguna de les activitats. Crec q vosaltres hauríeu d'haver parlat amb més veïns i contrastar l'informació. Gràcies Aavv SA Calatrava per cuidar el nostre barri.

Valoració:3menosmas
Per Jaume, fa 9 mesos

Això de prescindir del català ho fan perquè s'ha de fome tar el cosmopolitisme.

Valoració:1menosmas
Per Joan Miró Font, fa 9 mesos

Això que ni tan sols es programa s'haja fet en català està en consonància amb es fet de centralitzar sa gestió de sa pandèmia que féu es govern de Madrid. És a dir, que qualsevol daltabaix serveix d'excusa per a fer prevaler sa llei des més fort

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris