algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

La botiga de Palma on es va assetjar una clienta per haver parlat català, tanca

La botiga d'elements per a la cuina situada al carrer General Riera de Palma, Cooking, on es va produir un cas de discriminació lingüística contra una clienta que es va dirigir en català a un dels responsables de la tenda.

Dia 15 de juny al voltant de les 14.45 hores una dona es va acostar al taulell per demanar a les dues persones que estaven de cara al públic si els descomptes anunciats eren per a tots els productes. L'al·lota, que estava un poc més enrere, va començar a contestar en català, al mateix temps que l'home, que també era darrere el taulell li va fer senyes indicant l'orella i li va dir 'no te entiendo' i va afegir '¿Qué pasa, no hablas español? Porque estamos en España!'.

Ara La botiga ha anunciat que tanca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Joan, fa 12 mesos

Hay muchos comentarios que sobran,creo que no tiene nada que ver que se cierre la tienda por cuestión de idiomas,no será por motivos económicos??.con la que cae hoy en dia........

Valoració:-8menosmas
Per sebastià, fa 12 mesos

Balmañ avui tens 79 vots negatius o sigui vermells, ets el segòn record, darrera de tú mateix que eren 105 amb un altra nom com és el teu costum.

Valoració:16menosmas
Per Tivasdan, fa 12 mesos

Idò jo també n'estic contenta. A veure si els altres com ells "prenen llum de na pintora."

Valoració:23menosmas
Per Albert, fa 12 mesos

El fet que aquesta dona no demanàs el llibre de reclamacions immediatament davant de tal falta de respecte per part d'aquest IMBÈCIL demostra fins a quin punt n'estam, d'adormits. TOLERÀNCIA ZERO DAVANT AQUESTES ACTITUDS.

Valoració:30menosmas
Per Bubota, fa 12 mesos

A Sebastiá: Jo dic CIERRA per a ell, en foraster, que es allò que volia: No ordenava en Español? Idò ja ho té!

Valoració:28menosmas
Per sebastià, fa 12 mesos

@ Bubota .- Per nosaltres, TANCA. els que "cierran" son ells i per mereixements propis.
La prepotència, mala educació i sobretot el desconeixement de com s'ha de portar un negoci, els ha posat al seu lloc.La majoria de nosaltres ens hauriem comformat en que l'empresa s'haguès disculpat, afegint que s'havia amonestat al intransigent i incompetent.
Sembles un que diu "demostráis el tipo de personas que sois", precisament el que es carrega cada dia de vots negatius i ens ve a donar lliçons...un altra iluminat.
Avui he tingut la gran satisfacció de veure que hem de seguir per aquest camí.

Valoració:35menosmas
Per mira qui parla, fa 12 mesos

ai Balmany, esta cosa no te la creus ni tu, que sempre vas pel costat contrari a la societat autòctona balear.

Valoració:32menosmas
Per balmany, fa 12 mesos

Si os alegráis por el cierre de una tienda de Palma con todo lo que ello representa, demostráis el tipo de personas que sois. Presuntamente, gente que siempre ha vivido del erario público, sin dar un palo al agua.

Jamás me alegraré de nada que sea malo, sea quien sea el sujeto pasivo. Cuidadín. Que el que quiere mal a otro, no se lo quita de encima. "Dulce victoria" para poner en un marco.

Valoració:-105menosmas
Per Tià, fa 12 mesos


Morta la cuca, mort el verí.

Valoració:46menosmas
Per Bubota, fa 12 mesos

Tanca o Cierra?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris