cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
28°

Idees per millorar la funció social dels mitjans de comunicació

Els mitjans de comunicació, entre d'altres funcions, fan una tasca de servei social. A les Illes Balears, per millorar aquesta feina, es podrien implementar, sense gaire cost afegit, aquestes mesures que ajudarien els mitjans a complir la seva funció social.

– Publicació de les xifres de doblers públics que han anat als mitjans de comunicació en forma de subvencions, ajuts, convenis o publicitat institucional des del començament del sistema autonòmic. Seria un exercici de transparència i ajudaria a fer caure alguns mites.

- Creació del Consell de l'Audiovisual de les Illes Balears amb la competència de gestionar l'espai ràdioelectric de les Illes Balears i de vetlar per les bones pràctiques en tots els mitjans de comunicació que fan ús d'algun recurs o espai públic.

- Arribada a través de la TDT dels canals en llengua catalana que encara no arriben (Àpunt, Esports 3...)

– Creació d'un canal de TV infantil i un de juvenil de tot el domini lingüístic.

- Augment, en un mínim de sis milions, del pressupost d’IB3, perquè pugui accentuar el seu paper de motor de la indústria audiovisual, cosa que redundarà en la creació de valor afegit i de nombrosos llocs de feina.

- Aposta ferma i decidida per reforçar el paper d’IB3 Ràdio perquè esdevengui, en dos anys, l’emissora més escoltada i així potenciar que les empreses privades hagin d’apostar per oferir més ràdio de proximitat i en català.

Estic convençut que amb voluntat i amb una gestió hàbil, es podem implementar aquestes mesures que millorarien significativament la funció social que han de desenvolupar els mitjans de comunicació.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balmany, fa 12 mesos

Perdón. Se me había quedado en el tintero.

575.000,00 "machacantes" no son ningún mito. Presuntamente, deben ser la punta del témpano.

Muchas gracias y...… bon día.

Valoració:1menosmas
Per balmany, fa 12 mesos

Primera idea ¿?, totalmente a favor.

Todo lo demás, no. Pues siempre es crear más gasto y puestos de trabajo totalmente innecesarios. Los fondos públicos proceden de los impuestos, y hay gente que para pagarlos, especialmente entre las rentas más bajas, se las ven y se las desean. Mi cuñada con un pisito que compró pagándolo en 30 años, ahora el IBI, se le acerca a los 400 euros. Viuda y pensión bajísima. Un ejemplo entre miles y miles.

Y en cuanto a escuchar emisoras, cada uno escucha la que quiere. Nada de potenciar, que al final siempre es imposición. Hay que pensar más.

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 12 mesos

Me encantan tus “Guías de lo que sea para dummies”.
Quin crack.
Menos mal que no te hace caso ni Dios.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris