nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

No pensis en Pedro Sánchez fent l'ullet a Vox

En ple escàndol 'Watergate' i davant les pressions creixents perquè dimitís, el president del EUA, Richard Nixon, va fer un discurs per la televisió i va afirmar: «no som un pocavergonya...», aleshores, tothom el va prendre per un pocavergonya.

«Els marcs són estructures mentals que donen forma a la manera com veiem el món. En conseqüència, modelen els objectius que perseguim, els plans que fem, la manera com actuem i allò que considerem que és un bon o un mal resultat de les nostres accions», explica el prestigiós lingüista nord-americà, George Lakoff.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, no només és un pèssim gestor i un personatge mediocre, sinó que la seva magresa ideològica l'ha convertit en el cavall de Troia de l'extrema dreta dins l'esquerra espanyola (i també dins la catalana, gallega i basca, però això, en tot cas, és responsabilitat dels dirigents d'aquestes).

Com que Sánchez és poc més que un rostre, de ciment armat, això sí, i com que l'ambició és el seu únic dogma, de la resta se n'encarrega el seu cap de Gabinet, Ivan Redondo.

Només cal fer una ullada al currículum de Redondo, pare del 'Limpiando Badalona' de Garcia Albiol, per saber de quin peu calça i per entendre millor la delirant gestió de l'actual crisi per part del govern de Sánchez.

No és estrany, idò, que Pedro Sánchez hagi fet, durant aquesta crisi, exactament allò que no s'ha de fer: usar els marcs mentals de la dreta més rància i tronada: 'mando único', 'autoridad competente', apel·lació constant a la unitat d'Espanya, militarització, 'centralització', enervació del fervor patriòtic, retòrica bel·licista...

Pedro Sánchez, en comptes de rebatre i combatre els marcs de la dreta no democràtica, en compte de treballar i oferir marcs mentals alternatius, ha reproduït els marcs mentals i comunicatius de l'ultra dreta. Ha fet d'ariet de l'extrema dreta i ha obert les portes de les institucions a Vox.

Qualsevol dia d'aquests sortirà en roda de premsa per proclamar: «no som un pocavergonya...»

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa 11 mesos

Lo que descrius com a dreta ès més propi de la
esquerra, Korea del Nord ès esquerra pura i així pensan
els qui votan a Podemos i Psoe.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris