algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
21°

Han entrat fins la cuina

Si encara continua vigent la gràfica fórmula per definir un sistema democràtic de Winston Churchill: «Democràcia és que truquin a la porta a les 6 del matí i sàpigues ben cert que és el repartidor de la llet», ja podem aportar (més) proves de que el Regne d'Espanya no entra dins aquesta consideració.

Fa uns dies, a un un pis de Palma, els seus joves habitants varen sentir que tocaven a la porta, i en obrir-la ens varen trobar uns estranys repartidors de llets, alguns vestits de policia i altres no. Els visitants indesitjats es varen posar a revisar el domicili i varen entrar, literalment, fins la cuina, sense mostrar cap ordre judicial, ni tenir el permís dels amos de la casa.

Només el coratge d'un dels joves habitants del pis que els va plantar cara i, sobretot, els va filmar, va evitar-los qualque llet d'aquestes que sempre se li escapen a algun dels que més gaudeixen de repartir. I a més, ha permès posar imatges i so a uns fets que passen sovint i que sistemàticament són negats, gràcies a la immerescuda i antidemocràtica presumpció de veracitat de la que gaudeixen els repartidors i la sobreprotecció que aconsegueixen a través de la seva relació íntima i, a vegades, intimidatòria, amb el poder judicial. Tot adobat amb la corresponent denúncia dels sindicats del crim contra les víctimes.

Als polítics del Regne d'Espanya, ja fa anys que la situació els va fugir de les mans, si és que mai la varen tenir mínimament controlada.

L'estat d'alarma ha posat en evidència la situació alarmant que patim: una policia sense controls democràtics, farcida de catalanòfobs, infiltrada per l'extrema dreta i que sempre carrega cap a l'esquerra. Una policia que, en comptes de mantenir-se al marge de la política, ens ha entrat fins la cuina.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any

@Fas el ridícul

A ver, analfabeto, y ya lo dejo porque me aburres, y además ni entiendes lo que tú mismo buscas en Google: el "documento legal que le otorga un derecho" no sólo tiene que ser una escritura de propiedad; un contrato de alquiler tiene el mismo efecto, analfabeto.

Valoració:2menosmas
Per Fas el ridicul, fa dervers d'un any

RAE: Titular. 2adj. "Dit d'una persona que te a nom seu un titol o document juridic que l'identifica i li atorga un dret o la propietat d'una cosa...". Llavors el titular del pis es el propietari, que pot tenir un contracte comercial amb el que lloga el pis. Parlant de llimitadets, emplear la cançoneta estupida d'un anunci com a pseudonim no demostra masses llums, tot sigui dit.

Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any

@Fas el ridícul

A ver, analfabeto. El titular de la vivienda, no es el propietario, es la persona que está domiciliada allí, sea propietario o inquilino. A todos los efectos el titular está capacitado para decidir quien entra en la vivienda, incluso le puede negar la entrada, o facilitarla, al propio dueño. En una parte del vídeo, el personaje que graba, le pregunta al chico de la barba si les ha dejado entrar y éste asiente.
Evidentemente, el hecho de que sigan dentro cuando se les pide que salgan ya es otra cuestión, en la que no me meto porque para eso están los jueces. Martí miente. Y manipula. Tampoco me sorprende. Ni que los tipos limitaditos como tú, le crean.

Valoració:0menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any

Vamos a ver:

Una flor, no fa estiu. Un simple hecho, te basta para desprestigiar a todo un pais, que, curiosamente, no es el tuyo.

¿Por qué la policía entró en este piso a las "seis de la mañana"?.

No creo, de ninguna manera, que todos los que llaman a las seis de la mañana en el Reino Unido (y quien dice a las seis, dice a otras horas), sea siempre el lechero.

Por otra parte, reconoces de forma clara (si es que algún "iluminado" tenía dudas), que Palma, o sea Mallorca, forman parte del Reino de España. Algunos son "tardans", pero poco a poco van entendiendo.

Valoració:-1menosmas
Per an es primer, fa dervers d'un any

Normal, ets Facha, claro que sí !

Valoració:3menosmas
Per José Maria Domínguez, fa dervers d'un any

violació de domicili: Delicte consistent a entrar en un domicili sense autorització o a romandre-hi contra la voluntat del propietari o de l’inquilí.
Amb els vídeos no es pot saber si els policies entren amb permis o no, però es veu claríssimament com es resisteixen i es neguen a sortir en le reiterades ocasions en que se'ls requereix que ho facin, per tant el delicte hi és igualment.

Valoració:5menosmas
Per és clar que sí, fa dervers d'un any

Claro que sí guapi, i tu hi eres per certificar-ho, és clar que sí.

Valoració:6menosmas
Per Fas el ridicul, fa dervers d'un any

Un propietari no pot autoritzar l'entrada de ningu al seu pis si el te llogat. I mirant el video, queda ben clar que els inquilins diuen als polis que surtin inmediatament. El mentider i el manipulador ets tu.

Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any

El titular de la vivienda, el chico de la barba, les autorizó a entrar.
Eres un manipulador y un mentiroso.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris