lluvia ligera
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
26°

O al costat de la societat, o arrasats per la societat

Tornarem a recordar Einstein: «Bogeria: fer el mateix una i altra vegada i esperar resultats diferents» o «no podem resoldre els nostres problemes amb el mateix pensament que quan els vàrem crear».

El Consell de Govern reunit aquest dimecres matí d'urgència, ha aprovat un decret llei que conté una sèrie de mesures que abunden en les mateixes apostes que es repeteixen des del Govern des de fa anys i que ens han situat en l'atzucac actual.

El decret llei conté una sèrie de mesures que pretenen afavorir els secors hoteler i de la construcció i que van en detriment de la protecció del territori i del medi ambient. I que, a més a més, s'ha impulsat d'esquena als moviments socials.

Tot això és prou negatiu i, segurament, tant o més negatiu que el contingut, és el missatge resultant que es llança a la ciutadania...

Aquesta vegada, no fa falta ser un Einstein per saber que el camí no és tornar a fer el que ja s'ha fet en anteriors ocasions i s'ha revelat altament ineficaç.

La direcció que hem d'emprendre col·lectivament, amb el lideratge de les institucions si es vol, és, justament, el d'apostar per la sostenibilitat, la protecció del medi ambient, el blindatge del territori, la diversificació (cosa que, d'altra banda, practiquen tots els hotelers que s'ho poden permetre) i el diàleg social honest i sincer.

Si les institucions volen liderar la represa econòmica i social de les Balears, ho hauran de fer des de molt més a prop de la societat, sinó, la societat els passarà per damunt i els arrasarà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris