algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 19°
24°

Agraïment, sí. Propostes de futur, també

Llegiu aquest apunt, sobretot i bàsicament, com un aplaudiment fort i llarg de reconeixement i agraïment per a totes les persones que formen els serveis sanitaris i que, aquests dies, més que mai, demostren que estan fets d'una pasta especial.

Sempre he professat una admiració especial per les persones que exerceixen aquesta vocació de servei als altres, una admiració que, aquests dies, no pot créixer més perquè ja era al màxim nivell, però que es referma i solidifica.

Aquests dies no podem fer gaire cosa més que mostrar-los el nostre suport, reconeixement i agraïment, fer cas de les indicacions que ens facin i ajudar-los en allò que puguem.

També ens hem de conjurar perquè, en haver passat aquesta crisi, entre tots, aconseguim que es revisin inèrcies, que es posi més en valor la importància dels serveis sanitaris i que les polítiques de salut agafin més protagonisme en detriment d'altres de menys importants.

Aprenguem la lliçó: caldrà prioritzar els pressuposts i les infraestructures dedicades a la salut, universalitzar el dret a la salut i també, que es crei algun tipus de xarxa global d'atenció mèdica i que els organismes internacionals dedicats a la salut tenguin més poder executiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris