nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Les mans brutes de Felipe VI

Aquest dies corren per les xarxes molts vídeos que ens expliquen com ens hem de rentar, ben rentades, les mans. També hi ha dibuixos, anuncis de televisió i fulletons explicatius.

Però, ves per on, qui ha fet la rentada de mans més pública, i més impúdica, ha estat el rei d'Espanya, Felipe de Borbón, que, com Ponç Pilat, s'ha rentat les mans respecte dels negocis bruts de son pare, Juan Carlos, amb un comunicat, en el qual diu que renuncia a l'herència del seu progenitor.

Tanmateix, en l'esmentat comunicat, el rei espanyol actual reconeix que feia temps que sabia que era el beneficiari dels doblers opacs dipositats a Suïssa, i ha esperat que l'escàndol es fes públic en mitjans de comunicació internacionals, per intentar una rentada de mans, i de cara, tot dient que renuncia a una part de l'herència.

Renunciar a l'herència rebuda de son pare, no és una mala idea. Pot aprofitar la compareixença d'aquest dimecres a les 21 hores, quan bona part dels seus 'súbdits' estarà fent una cassolada de protesta, per anunciar que, efectivament, renuncia a l'herència rebuda de son pare: la prefectura de l'Estat.

Mentre no ho faci, ja es pot rentar les mans totes les vegades que vulgui.

Les continuarà tenint brutes.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa dervers d'un any

Ens el volien colar com "el Preparado" i acabarà sent del de "Todo a Cien".

Valoració:4menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any

La qüestió no és si hereda la jefatura de l'Estat com dius. Son pare no li deixa res en herència.
És sa constitució que vam votar tots els espanyols qui li dona la jefatura de s'Estat. I per tant són els espayols els que l'han posat allà on és. I hauran d'ésser els espanyols els se la hi treuran si es que volen.

Valoració:-17menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any

Bon article com sempre. La monarquia més tard o més d'hora independentment de la trajectòria que hagi tengut, no tendrà sentit en una democracia.

Valoració:21menosmas
Per sebastià, fa dervers d'un any

Un article genial amb un final espatarrant: " per anunciar que, efectivament, renuncia a l'herència rebuda de son pare: la prefectura de l'Estat. ".

Mentre no ho faci, ja es pot rentar les mans totes les vegades que vulgui.
Les continuarà tenint brutes.

I tots els "ergo-ments" que son tots el mateix individuu, ja poden cantar el caralsol, que per nosaltres fa molt de temps per no dir mai, no hem mogut un dit. Ja no dic ni la mà ni el braç, cosa tant d'eÑols

Valoració:21menosmas
Per Ernest, fa dervers d'un any

El que firma com a Ergo diu una cosa molt significativa: que l'autor s'hauria de rentar el cervell.
Això és, precissament, del que pateixen molts de conciutadans nostres, d'un rentat de cervell que els fa acceptar coses inaceptables per uns ciutadans lliures, com la monarquia i la injusticia.

Valoració:21menosmas
Per ergo, fa dervers d'un any

Son tus opiniones. Presuntamente, él debería lavarse las manos. Otros, deberían lavarse el cerebro y así, de esta manera, descargarían parte del odio que llevan dentro.

Por cierto, Tomeu: ¿Por qué te preocupas tanto de lo que ocurre en España, que según dices no es tu pais?. ¿Me preocupo yo de lo que ocurre en Senegal, por ejemplo?. Es lo que deberías hacer tú. Pero me da la sensación que si no hablas siempre de lo mismo, no hay columna.

Valoració:-26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris