algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Exigim explicacions i dimissions

Aquest dimarts el Parlament ha rebutjat la creació d'una comissió d'investigació sobre l'escàndol de prostitució de menors tutelats per l'IMAS. Dijous passat el Consell de Mallorca també havia rebutjat obrir una comissió.

En principi, semblava positiu que es constituís una comissió d'investigació, per bé que, en aquest cas concret, existia la perillosa possibilitat que aquesta comissió acabàs convertida en un circ mediàtic i el perjudici cap als menors afectats es redoblàs.

Ara bé, és impresentable que, dos mesos després de que es destapàs l'escàndol mediàtic, encara no se sàpiga tota la veritat. I que no disposem d'una explicació global, oficial, clara i pública.

Mantenim el nostre compromís de tractar amb especial cura totes les informacions relacionades amb aquest cas gravíssim.

Exigim, però, que qualque representant institucional oferesqui, de manera oficial i pública, tota la informació sobre els fets greus que han succeït, aquests darrers anys, amb menors tutelats per les institucions.

I també és imprescindible que qualque càrrec públic assumesqui les responsabilitats polítiques que se'n deriven del cas (per acció o per omissió) i dimitesqui o sigui cessat.

Tota la resta de moviments seran intents inútils de tancar en fals aquest cas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris