algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

A les escoles, pany i forrellat davant els intrusos de Vox

Ha corregut la notícia com la pólvora. Uns diputats de Vox volen visitar les escoles de les Illes Balears, perquè volen saber què s’hi cou, què s’hi fa, què s’hi ensenya, en resum, volen saber si a les escoles s’hi adoctrina. També s’ha dit que havien obtingut permís del Govern per fer aquesta espècie d’inspecció. Aquest és un fet inconcebible, i per tant no es pot concebre. No crec que un govern com cal permeti aquesta intrusió ni aquesta acusació, per tant, no crec que el Govern actual ni la conselleria d’Educació hagin donat permís per a tal barrabassada.

Diuen que la legislació permet aquest tipus de visites als càrrecs electes. Per ventura els de Vox hauran descobert una manera de tenir actius diferents càrrecs electes. Si aquests d’extrema dreta volen visitar escoles, els càrrecs electes d’esquerres podran visitar sanitaris, policies i altres funcionaris allà on diuen que no es respecten els drets lingüístics dels usuaris. Diuen que volen saber si a les escoles s’adoctrina o no. Ells afirmen que sí que allà s’adoctrina. És possible una escola on s’adoctrina des de sempre i que a les darreres eleccions ells hagin pogut treure els càrrecs que han tret? Idò què volen fer, veure si es continua adoctrinant en aquesta línia per augmentar els escons que els corresponguin o pensen que l’adoctrinament serveix perquè n’hi hagi que continuïn estimant la seva llengua, vulguin conèixer la seva història, la seva literatura i la seva cultura? Què volen, que s’imposin les seves mentides i la seva ignorància? Això és no tenir el cap gaire ben posat. En aquest cas, l’escola ha de continuar fent la seva feina amb tota tranquil·litat i ha de tenir tancat amb clau el pany de la porta d’entrada i un bon forrellat per impedir que passin destructors de la bona feina que es fa allà. La legislació ni els governants no poden autoritzar aquest tipus de visita. Ja existeixen els inspectors per fer-la si cal.

Aquesta genteta afirma que a les escoles s’adoctrina i si qualcú diu que existeixen els Països Catalans és perquè a l’escola l’han adoctrinat en aquest sentit, com si no fos adoctrinament el fet que a l’escola et diguin que ets espanyol. Ells són hereus del franquisme allà on s’ensenyava a les escoles la doctrina i la “Formación del Espíritu Nacional”. Allò era vertader adoctrinament i ells com que són hereus dels franquistes es pensen que tothom és com ells i que tothom adoctrina, quan ells són els únics adoctrinadors.

Ja ho vaig escriure el 12 de febrer de 2018, a l’article “Ells” són els que fan adoctrinament i que ara s’ha publicat al llibre Rebel·lar-se per la llibertat. Allà ja vaig escriure el següent: “Tots sabem que una persona molt mentidera no es fia dels altres i sempre pensa que tots menteixen, perquè això és el que fa ell. El símil amb l’adoctrinament és molt clar. Els que acusen els altres d’adoctrinament són els adoctrinadors. Ara tenim un exemple ben clar, el procés català cap a la independència. Uns volen poder decidir el seu futur i els adoctrinadors diuen que volen trossejar Espanya, empetitir-la, destrossar-la, rompre la sagrada unitat, que és com un crim això d’anar contra “la unidad de destino en lo universal”. M’he entretingut a escoltar converses que tractaven el tema de Puigdemont. No sabien pronunciar el seu nom, però creien que se n’havia rigut de tots els espanyols, que era una mala persona i que mereixia la presó, alguns, la mort. Aquesta gent havia après bé la doctrina. Qui els havia adoctrinat? Ho sabeu, no? Les intervencions dels dirigents del partit en el poder i dels altres que hi estan d’acord. També les intervencions de les diferents cadenes televisives, dels seus informatius i dels seus programes amb tertulians, que no informen, sinó que deformen la realitat a a la seva conveniència. I els diaris que també fan el mateix.”

Llavors Vox no tenia el poder que té ara, i tot el que es diu dels partits en el poder aleshores, PP i Cs, ara s’ha d’adjudicar a Vox, que pel fet d’haver ocupat un espai ultradretà, fugint del centre i de l’ambigüitat que utilitzaven aquells partits, ha estat premiat amb més vots i més escons, però si no duen les cartes ben clares, han de trobar les escoles tancades amb pany i forrellat.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa dervers d'un any

¿A aquest ferrollat que t'inventes tu qui heu ha de manejar?. ¿Com i de quina manera?

Valoració:-5menosmas
Per lo pitjor, fa dervers d'un any

Vox és lo pitjor i hauria de ser anticonstitucionalitzat, per respecte als drets humans. Així de senzill.

Valoració:6menosmas
Per lo pitjor, fa dervers d'un any

Vox és l´antítesi de tot lo bó. Vox aglutina el pitjor verí per a les societats avançades, l´odi, la discriminació, la dictadura, el racisme, el gènere, i la corrupció. Tot com fa 300 anys enrere, un retrocés en tots els aspectes.
Vox haria de ser anticonstitucionalitzat.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris