cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
27°

#LaResposta

La inflació de l'extrema dreta antimallorquina, les retallades i el qüestionament constant dels drets civils; les retallades a la llibertat d'expressió; l’existència de presos i exiliats polítics; el qüestionament permanent de l'autogovern de les Illes, l’infrafinançament i espoli fiscal; els atacs als drets lingüístics dels catalanoparlants; l’incompliment del decret d'usos lingüístics pels mateixos consellers del Govern que el varen aprovar; la retallada dels pressuposts dedicats a Cultura; la manca d'espais públics per a fer actes culturals a Palma; la multa de 55.000 euros a l'OCB per acollir un concert de Cucorba a Can Alcover... tot això mereix una resposta. #LaResposta.

L'Obra Cultural Balear és #LaResposta. Una entitat que fa 57 anys que lluita, defensa i està compromesa amb la Llibertat, amb la Democràcia, amb els Drets Civils, amb la Cultura, amb l'Educació, amb la cohesió social, amb la llengua catalana i amb l'autogovern de les Illes Balears.

Si encara no sou socis de l'OCB, ara és un bon moment per fer-vos-hi, si ja ho sou, podeu ajudar a fer l'OCB més gran associant algun familiar o amic. Ho podeu fer aquí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris