algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

L'exemplar lliçó silenciosa de tot el poble de Pollença

José Ramon Bauzá és una font inesgotable de munició contra ell mateix. Preteníem comentar el seu 'darrer' vídeo sobre Pollença i resulta que en el 'darrer', fins el moment d'escriure aquest text, hi apareix afirmant que el primer home que va trepitjar la Lluna va ser Louis Armstrong.

Reconeguem que, aquesta vegada, el desbarat té un put de poètic. Teories conspiranòiques a banda, el primer home en posar el peu a la Lluna va ser Neil Armstrong, però Louis ens llegà una magnífica interpretació de 'Moon river'.

Tampoc cal descartar que l'alferes volgués dir el que va dir. Si manté que el mallorquí i el català són dos llengües separades, també és possible que, veritablement pensi que el primer astronauta en arribar al satèl·lit de la Terra fos en Louis...

L'expresident Bauzá, degradat a alferes, ha demostrat en moltes ocasions que té l'estranya capacitat de treure el millor del mallorquins.

En el seu camí per viure eternament de la 'sopa boba' institucional, va fer escala a un poble que odia de manera particular: Pollença.

En l'anterior capítol de la sèrie 'videos delirants de l'alferes Bauzá' l'aspirant a eurodiputat pel partit polític Ciudadanos, Bauzá explica que quan era president va patir un terrible 'escarni' a Pollença. També diu que l'ajuntament del municipi del nord de la Serra de Tramuntana ha donat subvencions als comerços perquè «retolin només en català i no ho facin en castellà», i arriba a afirmar que Pollença és el símbol de «totalitarisme nacionalista pancatalanista»... Només li faltava afegir que, a més a més, els pollencins i pollencines no fan l'article salat.

I, seguint l'exemple del president del seu nou partit, l'aspirant i aspirador Alberto Carlos Rivera, després de publicar el vídeo, se'n va anar cap a Pollença, a veure si qualcú queia en la provocació.

Però la resposta dels pollencins i pollencines va ser exemplar.

Totes les formacions polítiques pollencines varen subscriure la crida feta per Som Pollença, titulada 'Pollença, poble pacífic', que diu: «Durant les darreres hores circula un vídeo per les xarxes socials on José Ramon Bauzà indica que vol convertir Pollença en la zona zero de la seva particular creuada contra el 'nacionalisme totalitarista pancatalanista', fent servir arguments falsos i mentides. Aquest personatge no vol més que assegurar el seu escó al Parlament Europeu i per això no dubta a utilitzar el nostre poble amb mentides i calumnies»

I es demanava «seny, que no respongui ningú a les seves provocacions, que xerri tot sol damunt plaça, que agafi els trastos i parteixi per on ha vengut».
Totes les formacions polítiques de Pollença s'hi varen afegir: Junts Avançam, MÉS Per Pollença, PSOE-Pollença PSIB- Pollença, Esquerra Pollença, Unió Mollera Pollencina, Tots per Pollença, Alternativa Per Pollença, Podem Pollença, Populars de Pollença i El Pi Pollença.

I així va ser, el provocador Bauzá va arribar, va fer la seva compareixença de premsa amb dos candidats més de Ciudadanos i se n'hagué de tornar sense que ni un sol habitant de Pollença li dedicàs ni la més mínima atenció.

Una lliçó silenciosa, elegant. Molt contundent. I exemplar.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Què s'ha pensat?, fa dervers d'un any

Idò ja l'hi tenim, a Europa! Qui ho havia de dir. Ara podrà despotricar contra els mallorquins, però no crec que per Brussel·les li facin massa cas. Per de promte, no estaria de més que declaràssim un boicot a la seva farmàcia. De qualque manera hem de respondre.

Valoració:0menosmas
Per Quines coses!, fa dervers d'un any

Trob que els "poiensins"varen fer molt bé de no escoltar en Juan Ramón Bauzá. No sé com en Roberto Ribera el volgué fitxar per a siudadanost! No crec que el vegem a Uropa!

Valoració:22menosmas
Per Sebastià, fa dervers d'un any

La meva més cordial felicitació, i admiració a tots els pollencins i pollencines, per la demostració tan assenyada i intel·ligent.

Valoració:40menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris