muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Els governants espanyols trasbalsats per la solidaritat dels adoctrinadors independentistes catalans

A Espanya sempre queden sorpresos cada vegada que es fa una marató per recaptar doblers per a alguna causa solidària i necessària com pot ser estudiar com solucionar la cura d’algunes malalties que fins a aquest moment no tenen curació. Sempre solen superar els 10 milions d’euros, i la marató dura un sol dia, encara que la caixa queda oberta després durant un cert temps. Quan a qualque cadena televisiva espanyola se li ha ocorregut fer alguna d’aquestes maratons per dedicar-la a cosa semblant, els ha costat molt superar els tres milions d’euros. Ja els havia costat molt arribar al milió d’euros. És una qüestió de solidaritat, perquè doblers n’hi ha. Tenen doblers per alimentar els partits dretans com els Cs, el PP o Vox, i després no tenen doblers per a les causes solidàries? És un contrasentit.

És per això que devers el Tribunal Suprem i per altres tribunals no entenen que no hi hagués hagut malversació per dur a terme el referèndum de l’1 d’octubre de 2017. No entenen que els dos milions de persones i escaig que varen votar o els que són independentistes, es responsabilitzen del que faci falta i ajuden econòmicament o de la manera que calgui, perquè es duguin a terme els desitjos de defensar els seus drets, i especialment el dret a decidir o dret a l’autodeterminació. Ara s’ha tornat comprovar, ja que al jutjat número 13 de Barcelona hi ha desset processats als quals se’ls va adjudicar una fiança de 5,8 milions d’euros, a veure si no la podien pagar. Tres o quatre dies abans es varen entregar 3,7 milions de la Caixa de Solidaritat. Faltaven 2,1 milions per arribar a la xifra adjudicada i aquest divendres expirava el termini per fer tot el depòsit. Segurament la solidaritat continuarà funcionant.

Es nota que els potentats saben qui són els que els baixaran els imposts a cabassos, quan les millores per als desgraciats suposaran només una misèria. Serà per això que el vice-president de la Fundació bancària La Caixa, el notari Juan José López Burniol ha reclamat un pacte entre el PSOE i els Cs. Deu trobar que aquests controlaran Pedro Sánchez en les seves mesures per afavorir els més dèbils. Aquesta setmana post resultats electorals i de consulta per als propers pactes per assolir el poder entre els diputats al Congrés, he pogut sentir algunes declaracions de Rivera, d’Arrimadas i d’altres potencials savis de Ciudadanos, d’aquests que no es preocupen de la solidaritat més que la que els hagi de beneficiar. M’ha sobtat tornar a sentir o intuir-ho de tantes vegades que ho han anat repetint, que les escoles catalanes havien adoctrinat, en el sentit d’haver injectat la doctrina independentista a les venes dels escolars dels darrers 30 o 40 anys, i era per mor d’això que hi havia independentistes. I que si ells controlessin l’educació això no passaria. I això m’ha produït calfreds, perquè sempre que els sent no fan altra cosa que adoctrinar, parlen dels atacs que rep el castellà a Catalunya, que tota Catalunya vessa de tants de conflictes, que no es pot anar a comprar usant el castellà, que les banderes espanyoles són atacades, quan les úniques persones que ataquen pedaços grocs o quadribarrats són ells. No li cau la cara de vergonya a la Sra. Arrimadas d’arribar al Parlament carregada de llaços grocs i confessar que ella els ha arrabassat i que això ha suposat ajudar els catalans, com si aquests estassin ben malalts. Qui són els malalts aquí?

És per això que un gallec es queixava en una carta que feia córrer per les xarxes socials que havia anat una setmana de vacances a Barcelona i s’havia sentit estafat perquè els catalans l’havien tractat amb molta amabilitat, que en cap comerç li havien dit res de parlar en català, que s’havia cansat de fer fotos de llocs on hi havia banderes espanyoles sense cap problema, que havia anat als restaurants i sempre havia entès el que havia de menjar i acabava dient que no hi tornaria perquè l’havien totalment estafat. El que no deia era que l’havien estafat precisament persones com Rivera o Arrimadas, que l’havien adoctrinat en fals i això si que està mal fet. Que es passegin per la geografia peninsular amollant tantes mentides els passarà factura qualsevol dia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa dervers d'un any

Es molt preocupant veure que els politics que, suposadament han de tenir cultura, enteniment, intel·ligencia, seny i estar ben preparats per donar un servei a la societat fent-la capaç de renovar-se industrialment i laboralment i procurar que en tinguin les ajudes necessàries i preparant a la joventut amb un ensenyament que ens porti a ser capdavanters en alguna cosa que no sigui el fútbol, ja no dic a aspirar a un premi Nobel que, per què no? amb altres dirigents es podria aconseguir, i en canvi, son ells els qui es posen a l'alçada (més cómoda i molt més ben pagada) dels més dasfavorits i desemparats. Només son insuperables en el seu propi ego.

Valoració:3menosmas
Per ramon desamar, fa dervers d'un any

És que s´ Ñ està en sa pantalla des segle XII, amb don Pilayo i ses trifulques..

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris