algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

El Sargento Arensivia i l'alferes Bauzá

L'home que va ser batle de Marratxí durant l'època de major creixement desordenat del municipi. L'home que va arribar a president de les Illes Balears malgrat l'oi que li provoquen els seus ciutadans. L'home que va corrompre el sentits de les institucions de les Illes Balears. L'home que va estafar els ciutadans de les Illes Balears. L'home que ha mobilitzat mes illencs (en la seva contra). L'home que estimava tant els uniformes que s'havia de passejar per Mallorca enrevoltat de guardiacivils i que, per Setmana Santa, se'n va a desfilar amb els legionaris. L'home que va enfonsar el PP a Balears. L'home que acusava a altres de viure de la 'sopa boba' i que duu tota la vida vivint del pressupost públic. L'home que s'ha passat tres anys al Senat espanyol sense fotre'n ni brot. L'home que parla de la 'sopa boba' i que anuncia que es retira de la política (tot i que ningú se'l creu) i a base de colzades i llepades podrà continuar vivint tota la vida dels doblers públics. L'home que sentia veus que li demanaven que fos ministre de turisme. Un dels pocavergonyes més grans que han passat per la política balear. Ara ha complit el seu gran somni humit: estar quinze dies en una caserna de l'exèrcit espanyol. I ha sortit convertit en alferes.

En veure la patètica imatge de Bauzá disfressat amb l'uniforme de l'exèrcit més sanguinari, i al mateix temps, més fracassat del món, m'ha vengut al cap aquell personatge de còmic, inventat per Ivà, anomenat Sargento Arensivia, protagonista d'aquelles 'Historias de la puta mili' que, en clau satírica, parodiaven l'exèrcit espanyol...

Una vegada més la realitat supera la ficció i l'alferes Bauzá supera, amb escreix, la paròdia, que creiem insuperable, del Sargento Arensivia.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 2 anys

Millor descripció és impossible i molt valenta. Si tornen els "seus", no sé si podrem ser tan clars. Tot aixó i molt més seria el que ens perdriem.

Valoració:5menosmas
Per oi i oi, fa mes de 2 anys

Serà tant bon alfères que no aguantaria un torn de guàrdia en qualcuna caserna militar. Arensíbia encara el superara en moltes coses.

Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

I tot això, gràcies al PP, convé no oblidar-ho, perquè ara fan com amb la corrupció, que sembla que el partit no hi tengui res a veure i que són casos particulars. Idò NO, això és gràcies al PP de les Illes Balears i Pitiuses i al de España.

Valoració:9menosmas
Per jo i un pastor, que veniem....., fa mes de 2 anys

MOLT BÓ TOMEU ,ÉS QUE S'ALFERES TUTANRAMON DONA PER MOLTE" LLITERATURA BALÉÀ", AQUEST BERGANT XUPA MÉS QUE NA TROCAS.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris