cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Aquest diumenge a Lluc, molt més que una Trobada

L'Obra Cultural Balear ha convocat una Trobada de Socis i Amics de l'Entitat a Lluc per aquest proper diumenge, 7 d'abril, que es farà durant tot el matí i que servirà per llançar públicament diverses iniciatives i per reconèixer la feixa de la Xarxa territorial, formada per les delegacions de l'OCB i entitats amigues.

La Trobada també inclourà un acte al monument a la Llengua catalana amb parlaments del president de l'OCB i del Prior de Lluc (un dels darrers abans de que el Missioners dels Sagrats Cors deixin el Santuari). També hi haurà festa infantil amb Cucorba; ballada amb el grup Roada; cantada amb Músics per la Llibertat; dinar popular i acte amb els reconeixements a la Xarxa Territorial i parlaments d'Omnium, ACPV i OCB.

Però la Trobada no només servirà per a encabir tots aquesta actes i discursos importants. També serà un test important per valorar si el Moviment per la Llengua, la Cultura i el País recupera múscul i capacitat organitzativa i mobilitzadora després de gairebé cinc anys de depressió. Una depressió després del cicle més brillant de mobilització de la Història de les Illes Balears.

És necessari, doncs, que tothom faci un esforç per fer pinya amb l'Obra Cultural en aquesta etapa de remobilització. No només perquè és bo en si mateix. No només perquè la mobilització per la Llengua, la Cultura i la Democràcia continua sent necessària. També perquè de la capacitat de mobilització d'aquest Moviment en dependrà (si voleu, paradoxalment) el resultat del proper cicle electoral.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris