cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Mans enlaire! Això és un banc

Bertolt Brecht ens ho va deixar explicat tot: «Robar en un banc és un delicte, però és més delicte fundar-ne un». «Molts jutges són absolutament incorruptibles: ningú no els pot induir a fer justícia».

També és cert que a aquestes alçades, no fa falta tenir la clarividència del dramaturg i poeta alemany per saber que el nucli dur del Règim del 78, amb els jutges del Tribunal Suprem espanyol i els principals banquers com a part integrant i indivisa, és una cova de lladres de guant blanc i corbata.

El Ple del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem ha fallat que siguin els clients els qui assumeixin finalment el pagament de l'impost sobre actes jurídics documentats.

Només un tripulant de l'Oumuamua podria al·legar sorpresa davant una decisió que estava escrita, en expressió triplement literal.

La casta judicial, la política i la banquera es tapen les vergonyes entre elles, mentre el procés republicà català els va deixant nuus un rere l'altre.

Cada vegada hi ha més gent a la que li és impossible mantenir els ulls tancats davant una crisi que, efectivament, provoca incerteses i pors de tot tipus, però que ja és una realitat innegable.

Brecht també va deixar dit que «Les crisis arriben quan les coses velles no acaben de morir i les coses noves no acaben de néixer».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 2 anys

La gent no coneix lo que ès "la banca de reserva fraccionaria". Ès una estafa. Ès la mayor estafa financiera.
Els bancs hauria de esser de "reserva 100x100".
Las hipotecas millor que no n'hi hagi. Existeix la capitalització i no se hauria de usar la amortització, que ès una altra estafa.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris