nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

El president Sánchez és el cavall de Troia per a aconseguir la independència

Ningú no dubta, o per ventura sí, que els dirigents polítics dels independentistes o alguns d'ells, des que es va implantar la república catalana, després de la Declaració Unilateral d'Independència, que no es va arribar a dur a la pràctica, treballen per a aconseguir-ho. Fan petites passes, però totes en la mateixa direcció, en el mateix sentit, D'això ja fa un any i són moltes les persones que es queixen i que diuen que els han enganat, que varen votar república i que la república no ha arribat. Si un vol saber per què deu ser, per què deu haver estat així, per què han anat així les coses, escoltau els dirigents de la dreta i de l'extrema dreta, i els ecos recíprocs de la caverna mediàtica i podreu saber coses, podreu estar informats o desinformats, que les dues coses s'han fetes simultàniament.

S'ha rebut molta informació en el sentit d'assegurar que els independentistes havien actuat de manera violenta, i d'aquesta manera s'ha aconseguit que el jutge Llarena, que no ha actuat en connivència amb la drta ni amb el PP en el seu moment, hagi volgut acusar els independentistes investigats de sediciosos i de rebels. Si varen pujar, amb permís, sobre els vehicles de la guàrdia civil va ser perquè la gent congregada els sentís bé i per dir-los que actuassin de manera pacífica i que se n'anassin a casa. Això ha servit per acusar-los d'haver ocupat el sòtil dels vehicles de la guàrdia civil per instigar la plebs a actuar violentament. Mentida podrida! Però aquests s´pon els arguments per acusar els independentistes de rebel·lió i de sedició. No els importa si no tenen raó; són descendents de gent que s'ha passat la major part de la història guerrejant, conquerint i perdent territoris colonials; són gent que no va ser capaç d'agafar-se al vagó de coa de la revolució industrial; no elñs interessa si Europa els diu que no hi ha rebel·lió ni sedició. Ells continuaran amb les seves acusacions contra els elements díscols de la colònia i mantindran una acusació no sustentable en cap democràcia del món, perquè volen aconseguir penes de presó superiors als 20 anys. No volen preveure que això accelerarà el moviment independentista.

Sembla que la violència s'ha incubada en els que volen avortar el procés, van de poble en poble fent sermons i diuen que no adoctrinen; sorgeixen declaracions extemporànies d'algun militar donant idees sobre com se'ls ha de vèncer, o amenaces a dirigents independentistes, que ara i ja fa temps han explicat que se'ls havia amenaçat que correria la sang pels carrers i que no només sortirien pilotes de goma de les pistoles, es veu que havien de sortir bales mortíferes, i també devien haver calculat el temps que es torbarien els tancs a arribar per atacar els principals edificis, segons ells, ocupats, i, és clar, si no s'avisava la gent del carrer, n'hi hauria que podrien prendre mal, com les barrumbades del temps actual. D'aquí que això acabàs amb exiliats i gent innocent a la presó, dic innocent si és que a Espanya existeix o ha existit alguna vegada la presumpció d'innocència, que ho dubt.

Aquesta setmana, un tal Casado ha dit que el president Sánchez és el cavall de Troia dels independentistes, això vol dir que és el motor per a aconseguir la independència. Crec que se'l hauria d'escoltar quan menteixen tant i fer el que diuen. ara que aprofitin Sánchez per aconseguir la república; que un tal Rivera diuq ue adoctrinen, i dò que es posin a adoctrinar, que és el que ells fan, i així successivament. S'han d'aprofitar les idees dels adversaris.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Guiem, fa mes de 2 anys

Goriet també es petit , no arribes a Gori, esteu comentari també es curt o petit

Valoració:-1menosmas
Per Goriet, fa mes de 2 anys

Deus ser d'un poble moooooolt petit...

Valoració:2menosmas
Per Guiem, fa mes de 2 anys

Ja sé que era de fusta , jo me referia a Sanchez
Jo som de poble, i ja sabem que poble petit gent curta , i es mes curt des meu poble sap que xerrava den Sanchez, no des de fusta
Salut i visca es pobles petits

Valoració:1menosmas
Per F.S.B., fa mes de 2 anys

"són moltes les persones que es queixen i que diuen que els han enganat, que varen votar república i que la república no ha arribatt" ...ho dius tu a l'article.
Els polítics catalans son igual de mentiders i embullosos com a la resta del país.

Valoració:1menosmas
Per Joan Lladonet, fa mes de 2 anys

El cavall de Troia no trotava ni galopava, ni renquejava... era de fusta.

Valoració:-3menosmas
Per Guiem, fa mes de 2 anys

Joan es vere o no lo que jo he escrit?
Dius que vaj de llest , jo podria dir que tu vas de adoctrinador

Valoració:1menosmas
Per Joan Lladonet, fa mes de 2 anys

Com es nota Guiem, que no coneixes la història... això que vas de llest per la vida.

Valoració:0menosmas
Per Guiem, fa mes de 2 anys

Mai en sa vida ha estat independent
Bé sí amb en Pau Claris ho fou uns mesos de Espanya , pero dependia de Lluis XIII, i a sa pau des Pirineus perderem es Rosselló
I amb en Macià foren horas, total res de res

Valoració:1menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 2 anys

1. Els que organitzaren el referendum de independencia no esperavan guanyar. Hagué sorpresa.
2. Catalunya ès independent, però està ocupada i aquesta ès la situació.
3. No ès necessari el reconeixament per part de altres.

Valoració:1menosmas
Per sense dubtes, fa mes de 2 anys

Efectivamente, se subieron, uno o dos, sobre los coches de la Guardia Civil, con el debido respeto y el pertinente permiso, y cuando se bajaron de ellos, un ratito de nada, los dejaron como los chorros del oro. ¿Hay alguien que pueda dudarlo?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris