muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Un any dels Jordis a la presó: una sola opció

Aquest dimarts es compleix un any rodó de l'empresonament injust, arbitrari i prevaricador de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez.

Deixant de banda les consideracions personals que aquest cas m'evoca, que donen per fer dos llibres, un per cada Jordi, l'empresonament d'aquests dos líders socials és una injustícia monumental.

Cada un dels dies que els Jordis han passat a la presó és una potada a la Justícia i un insult a la democràcia.

Només un sistema judicial podrit, corrupte i xenòfob pot mantenir una situació que, tothom amb una mica d'informació i tota l'opinió pública internacional, saben que no respon a criteris de justícia, sinó a burda venjança pròpia de sistemes dictatorials i tercermundistes.

Els 365 dies que han passat privats de llibertat els Jordis ja són irreversibles, ningú mai els hi podrà tornar. Són un atemptat injust i injustificat a la seva integritat i són ells els que l'han patit i el pateixen en primer terme. Però són també un atemptat criminal contra la Justícia universal i contra la Humanitat.

Res justifica la injustícia que s'ha comès, i es comet, contra Sánchez i Cuixart i res els podrà rescabalar... per això, ara, als seus amics, només ens queda un camí: persistir fins assolir la independència de la Nació Catalana.

Segurament mai no hi va haver cap altre camí. El que és segur, però, és que mai havia quedat tan clar que només ens queda una sola opció.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys

A el poble mana;
He mirat el Diario 16, hi ha dos ar ticles sobre Llarena.
"A Palo Llarena se le olvidó incoar la causa del Procés"
" La causa del "procés" podría paralizarse por el dudoso nombramiento de Pablo Llarena".
Orden de antigüedad
1 Andrés Martinez Arrieta
2 Julian A. Sánchez Melgar
3 Miguel Colmenero
4Francisco Monterde
5 J.Ramón Berdugo
6 Luciano Várela
7 Alberto Gumersindo
8 Antonio del Moral
9 Andrés Palomo
10 Ana María Ferrer
11 Pablo Llarena
Es perdal de's general, quin bollit de Justícia pepeñola.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:0menosmas
Per el poble mana, fa mes de 2 anys

No hi ha dret, ni excusa,és una puta vergonya, acab de llegir entre altres bestiesses "el Llarena" no va pensar a incoá el procediment, per lo vist ha de dir o fer "sumario o diligencias" no ha fet ni dit res, segons l'article de "Diario 16" totes les investigacions poden ser nules, apart d'una biografía que pareix consentida, on va fer dos anys de mísser, un messos de recorregut judicial, i ¡PPam! jutge.
¿Estan totes les Institucións ppodrides a Espanya ????

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris