cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Rivera, el dels “Cs” continua mentint a la caça del vot

Comença a ser cansat i segurament una mica avorrit escriure cada setmana sobre el mateix tema, però és que tal i com va dir l’expresident de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, el partit de Rivera va néixer per fracturar la societat civil catalana, i bé que ho intenten cada setmana. Per tant, si ho fan, no em cansaré de denunciar-ho. Devers dijous d’aquesta setmana, l’esmentat Rivera va ser entrevistat per una periodista a TV3, i el polític no va perdre l’ocasió d’atacar amb l’artilleria pesada la persona que l’entrevistava, dient que TV3 era una televisió manipuladora i que estava al servei de la causa independentista. La periodista, que intentava fer una entrevista entretinguda i informativa, va romandre amb els cabells drets, i quan li va preguntar si creia que realment la TV3 estava manipulant la gent que la veia i escoltava, va respondre ell sense miraments que sí, cada dia, que cada dia feien el  mateix. Tot això va tenir un motiu, una causa, va ser quan li va preguntar quina seguretat tendria un periodista de TV3 si anava a una de les manifestacions que convocàs el seu partit, “Cs”, recordant els cops que va rebre un de Telemadrid, perquè es pensaven que era de TV3.

Jo el vaig sentir quan responia “cada dia” i em va indignar, perquè ja fa molts d’anys, en fa uns quants, que vaig aprendre què significaven els conceptes d’objectivitat i subjectivitat en periodisme, i que sempre he analitzat quins dels dos conceptes predomina en els mitjans de comunicació, ja siguin diaris, revistes, ràdios o cadenes de televisió i ja sé que la meva anàlisi, per molt que vulgui que sigui objectiva, per molt que m’hi esforci, forçosament hi predomina la subjectivitat. Però, per a mi, tant la TV3, com Catalunya Ràdio són dos mitjans d’informació plurals i molt més objectius que les ràdios i cadenes que emeten dins i per a Espanya. Rivera no ha estat encimbellat a la posició que ocupa per TV3, això és ben segur, encara que sí que ho han fet altres cadenes de televisió que estaven interessades que això passàs. I ara, Rivera, vol pagar el fet d’haver estat tractat objectivament per TV3 per acusar-los de ser un niu d’independentistes. Per a mi, els periodistes de TV3, independentistes o no, votants dels “Cs” o no, són els que fan el periodisme més objectiu que jo hagi conegut. Una de les proves principals és que el problema va ocórrer quan sortia entrevistat a aquesta televisió. Una cosa semblant li passa a Arrimadas, que quan és entrevistada a Catalunya Ràdio no perd ocasió per fer saber que allà no és ben tractada. Això ho duien pensat i ho amollen en qualsevol moment, encara que no sigui gens oportú fer-ho. Però, per a mi, quan fan això, mostren el llautó.

Quan li demanava a Rivera, a veure quan TV3 feia aquesta classe de periodisme manipulador, aquest contestava que sempre, quan li insistia la periodista que posàs exemples, aquest deia que no ho feia, perquè no li bastaria tot el matí. Al final tot és una qüestió d’ideologia i d’una forma de veure el món d’una manera diferent. I en aquest cas, si Rivera fos demòcrata toleraria les diferents maneres de pensar, però ell, igual que els franquistes, els falangistes i els autòcrates no tolera que existeixi un pensament diferent, i no el tolera, perquè pensa que d’aquesta manera continuarà engrossint el nombre de vots que li permetran arribar a la Moncloa, després de la sotragada passada que va tenir, quan no va poder impedir que hi arribàs el socialista Sánchez. Ara prepara la seva propera escalada i sap que ha de mentir sense escrúpols per aconseguir-ho. Si uns quants poderosos hi veuen guanys, aconseguiran que qualque cadena el dugui cap al palauet del president de la seva Espanya.

Els “Cs” són molt ximplets. Després de profundes reflexions han arribat a la conclusió següent: hi ha massa independentistes a Catalunya, i de qui és la culpa, perquè els independentistes hi són per culpa d’algú. Aquest algú els ha fet independentistes, perquè sinó serien com ells, “ciudadanos”. Per tant, la culpa, aquella que ningú no vol, és de l’escola, aquella escola que ha fet immersió i ensenyament en català, l’escola ha adoctrinat i ha format independentistes, com si de campaments hitlerians es tractàs. I la resta de la societat ha estat adctrinada per TV3 i Catalunya Ràdio, i en el seu temps pel diari 'Avui'. Aquest són els vertaders culpables segons Rivera, que la unidad de destino en lo universal  estigui en perill. Contra aquests s’ha de reinstaurar el 155, aquell article que només en una dictadura seria vigent. Quan diu que té tants de casos i exemples per dir quan li demanen que n’expliqui alguns per demostrar que té raó, a mi me vénen al cap els molts que ja han anat citant des que varen fundar el seu partit. Que TV3 per exemple posi el mapa dels PPCC als informatius del temps, que parlin de presos polítics i no els anomenin delinqüents, que no diguin que la salvatjada de l’1 d’octubre per les forces policials no va ser més que la conseqüència de mantenir l’ordre, que els polítics a l’estranger hi són exiliats, etc. etc. etc., i això no ho poden consentir L’escalada verbal i de la mentida dels dirigents d’aquest partit no ha fet més que començar. El temps ho dirà.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys

Tú ho has dit Joan, i ara hi podem afegir, MANTIDER I CALUMNIADOR, EMBUSTERO i FARSANTE, l'hòstia que li van pegar ahir quan la U.A.B. va declarar que ell s'autotitulava DOCTORANDO i no ho era, i van anar corrensos a canviar-ho, ha sigut massa, després del seu comportament, ell, i tots els "taronge-blaus" escampant una vegada més, FALSEDATS, son més carronyaires que els voltors i las hienas.Si no hi ha cadàvers, els fabriquen.
Salut i República Països Catalans.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris