nubes dispersas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
23°

Dormir a la palla

Ja sabem que en Rajoy no sol parlar gaire; a vegades s'embarbussa, d'altres esportella la frase de mala manera, deixa paraules enlaire. Silencis. Buits. Els tests s'assemblen a les olles de la mateixa manera que la paraula emesa al cervell productor. Coses inevitables de la condició humana, què hi farem! Per això, quan va venir a Palma la setmana passada no va dir clar i llampant, com ho havia promès, que el descompte de resident seria una cosa ja feta. Simplement va dir a en Company, l'amo del PP illenc, que podia dormir tranquil i que no havia de patir per aquest tema. La intralectura de la frase és «tranquil, Gabriel, podràs tornar a anar a menjar llagostes a Cabrera. Tendràs un trumfo a la mà: el descompte de resident». O això és el que va interpretar l'organitzador de pacífiques, no terroristes ni sedicioses, tractorades dels pagesos mallorquins. Però, desenganem-nos, els gallec allò que li va dir va ser això: “ Gabriel, pots dormir tranquil, a la palla”. Que per altra banda ha estat el que han fet la majoria de cabdills illencs del PP durant la seva intensíssima vida política. Si no, on dormia en José Ramon Bauzá, qual al Senat es votava no sabem què ni amb quin valor però que duia el titular cridaner de aprovació del descompte de resident: 75%.

I què vol dir dormir a la palla? Vol dir, mutatis mutandis, fer el colló, confiar-se massa mentre un altre, davant davant, et va segant l'herba segons els seus interessos. No cal deixar de dormir a la palla per adonar-se que si s'aplica tan escatinat i escatimat descompte no serà per la pressió que han fet els diputats illencs del PP a Madrid, o els del PSOE quan manava aquest partit allà, ni tampoc per l'habilitat negociadora del devorador de llagostes. I molt menys pel seu pes específic, ni per la seva obediència apocada de mul ben aregat. Si es té aquest descompte serà pels vots necessaris dels diputats canaris, que també el volen per a les seves illes. Els del PP nostrat, també podrien ser necessaris, vaja, que es podrien posar peu fiter i dir-li a en Montoro que si no inclou aquesta partida al pressupostos no els hi aprovaran. Però això seria perdre el privilegi cobejat de poder dormir a la palla, cosa que du implícit el benefici de, molt de tant en tant, poder-se fer-se'n una, de palla i, amb el somriure incestuós de moix d'octogenària, fer creure a la concurrència que han arribat a un solemne i pantagruèlic orgasme. Patriòtic, això sí.

I qui no hi dorm, a la palla, en el PP, vist el que han fet a la pobra Cifuentes? Sí, pobra Cifuentes, amb una mica de solidaritat i tot. M'ha fet una certa gràcia que des de totes les òptiques se l'hagi bombardejada, fins i tot, des d'una pretesa progressia, fins i tot, se l'ha ridiculitzada. Els fets, innegables, ho mereixen amb escreix. Ara bé, després de la filtració del vídeo, no queda cap dubte d'on han vengut les informacions. Dels seus. Això vol dir que els seus eren coneixedors dels motius execrables que han portat na Cifuentes al patíbul polític. Si era tan dolenta i ho sabien abans, per què consentiren nomenar-la presidenta? Per què li donaren tants de càrrecs? Motius sobrats tenien per a no fer-ho. No he entès com és que la premsa i els opinadors, en comptes de quedar-se amb la superficialitat de les crítiques a na Cifuentes, no han entrat en el bessó, que a mi em sembla més greu, del tema: el xantatge a què ha estat sotmesa. La guerra bruta. La merda que uns tenen emmagatzemada i que poden treure-la quan els dóna la gana. I llavors surt en Rivera – el que diu representar la regeneració- tot panxacontent anunciant que votaran un candidat net del PP. Què s'ha pensat que dormim a la palla? Com poden treure un candidat net d'entre tanta claveguera? Com poden treure un candidat net entre tanta brutor? Perquè si s'han carregat na Cifuentes no ha estat perquè no hagi estat una política honorable, ni tan sols perquè tengui un màster falsificat – es veu que corren com a rates, els màsters aquests-  ni molt menys per les putes cremetes, se l'han carregada perquè un grup del PP, els que manen, volen seguir remenant les cireres i la merda. I manar, i cobrar... I en Rivera d'això en diu netedat. Aquest sí que també dorm a la palla!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jo, fa dervers d'un any

A ido si: dormir a LA palla es viure a les Illes I votar Al PP. Viure a Madrid i votar Al PP es una altre historia, no confonguis amic.

Valoración:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa dervers d'un any

El video de na Cifuentes ès un muntatge.
Te has de fixat amb els detalls, colors dels vestits, lloc, data i interpretar.

No me enrecord bé de aquella cançó:

"Tengo una muñeca vestida de azul ...."

Valoración:-1menosmas
Per Idò sí., fa dervers d'un any

Sembla, no sé si és així, que la majoria de balears, i d'espanyols, dormen a la palla. Si no, com així, majoritàriament, voten el PP? Una altra explicació seria que la majoria de votants admiren els corruptes, i els agradaria ser-ho, però això és molt fort i no ho voldria assegurar. Com és, idò, que són tan votats? Misteris de la política!

Valoración:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris