cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
24°

31D poesia

Hi ha carrers i places, hi ha premis... hi ha una festa que és la festa cívica més antiga d'Europa, hi ha una diada popular des de fa molts anys, hi ha una diada oficial des de fa un any, L'OCB celebra el seu aniversari i, des d'ara, també hi ha una col·lecció de poesia de dicada al 31 de desembre: 31D poesia.

El naixement d'aquesta nova col·lecció, que m'honora dirigir, és possible gràcies a l'esforç i el compromís de la gent de l'editorial Documenta, l'aportació generosa de Jaume Vich i Caterina Canyelles i la implicació dels autors que poc a poc aniran desfilant per la col·lecció, aquest dimecres es presenta el llibre de Marcel Pich Esteve, 'Retaule sutjós de la Mallorca continental'. Ben aviat s'hi afegiran nous títols, alguns d'autors consagrats, altres d'autors novells, tots amb la il·lusió d'aportar nova energia a la nostra literatura.

Només que un sol poema, un sol vers, dels publicats a la col·lecció passin a la història, haurà pagat la pena tot l'esforç per fer possible aquesta 31D poesia.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris