nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
19°

A Espanya entabanen la gent amb mitges veritats i mentides senceres

Haureu vist com policies i guàrdies civils vestits amb banderes espanyoles varen anar justament a Barcelona a manifestar-se, perquè diuen que volen equiparar-se econòmicament als mossos d'esquadra i a la ertzaintza. I fan creure que la policia del Principat i la d'Euskadi, que no fan res, cobren més que la d'Espanya. Però, quina és la realitat? Els mossos d'esquadra no tenen mútua, els policies i guàrdies tenen mútua, 60 euros per persona de la família per destinar a aquest aspecte; els mossos no tenen cap tipus d'ajuda en el transport públic, els altres tenen tot el transport públic de l'Estat gratuït; els mossos d'esquadra no tenen ajudes socials; els policies i guàrdies civils sí,  per escolarització, per naixements, per a les peces dentals, per als problemes oculars, per a receptes mèdiques, etc.; els mossos d'esquadra no tenen ajudes per al domicili, els altres poden dormir a casernes on no han de pagar lloguer, ni aparcament, ni IBI, ni escombraries, ni despeses comunitàries; els mossos d'esquadra no tenen possibilitats de lloguer vacacional, els policies i guàrdies civils poden llogar apartaments de 5 persones a residenències militars per 15 euros diaris; quina equiparació demanen? I quina informació es va donar a la població? Era mitja veritat o una gran mentida?

Sabíeu que si el Principat no fos útil per proporcionar riquesa a Espanya, ja l'haurien independitzada a la força? No la volen separada per poder continuar espoliant-la, igual que al País Valencià o a les Illes Balears, ja que els Països Catalans són els que mantenen gran part de la resta de comunitats o les dèries dels diferents governs de Madrid, que gasten per mantenir la centralitat i el poder. Un fet que ho demostra són la gran quantitat de trens AVE inútils que han posat en marxa a la península, quan aquí o al Principat no poden mantenir els trens en condicions regulars. I si no, comprovau-ho: l'estació de Tardienta a Huesca té una mitjana de trànsit diari d'1,5 passatgers; la de Medina del Campo a Valladolid té una mitjana de 22 passatgers diaris; la de Requena-Utiel a València, 28 passatgers diaris; la de Villanueva de Córdoba a Córdoba, 50 passatgers diaris; la de Villena (Alacant), 105 passatgers diaris; la de Guadalajara-Yebes, 108; la d'Osca, 110 i la de Puente Genil, 152 passatgers diaris. Aquesta és la raó per a no seure's a dialogar sobre el dret a decidir d'un poble?

Ara quan s'estan perseguint els delictes d'odi en general i especialment contra Espanya, o els unionistes en general o en particular, i s'intenta posar davant setze jutges d'un jutjat tots els catalans que s'atreveixin a fer cap insinuació desagradable a criteri seu, una xirigota de Cadis posa l'exiliat president Puigdemont (ja sé que la Soraya Sáenz de Santamaria diria el fugit de la policia o aquell que té ordre de recerca i captura) el posen a punt d'esser degollat i no passa res. Segurament tothom riu, perquè a massa els agradaria que aquest home acabàs així. En canvi quan un català alaba Els segadors o posa alguna cosa que no agrada de l'1 d'octubre, tot d'una o uns o els altres el posen davant un tribunal. Qui atia els delictes d'odi? Ho ha pensat algun espanyol d'esquerres, si és que en queden? Ho ha pensat el Govern del PP, si és que pensen? Qui és que ha inoculat el delicte d'odi a la ment de la majoria d'espanyols? Sabeu que a força de mitges veritats i mentides senceres, un tant per cent molt elevat d'espanyols no pot veure els catalans i menys els seus representants del Govern?

Si voleu, podeu fer la prova. Anau a qualsevol poble o ciutat i demanau per un tal Puigdemont. Demanau si el coneixen i si vos diuen que sí, demanaulos que li farien o que li haurien de fer. I veureu com n'hi hauria molts que voldrien esborrar-lo i fer-lo desaparèixer del món. És una manera d'inocular l'odi, igual que es va fer amb aquells que varen deixar les cunetes plenes de cadàvers, fa més de 80 anys. És molt greu i surten a fer declaracions tot somrients i acabussant jutges i fiscals. Porca misèria!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per TSF, fa mes de 2 anys

Es ben cert el que dius, mitges veritats i molt d'engany, la majoria d'Espanya odia als catalans pel sol fet de ser-ho i ni han estat mai a Catalunya ni coneixen en persona a cap català.
Pero idolatren a aquells que els hi roben i sen aprofiten d'ells desde el govern i es creuen tot alló que els hi expliquen sigui veritat o mentida.
Pero están tan cegs que quan arribi l'hora els tornaran a votar, perquè no tenen dos dits de front
Per dir-ho clarament "Espanya té alló que es mereix" i els catalans hem d'intentar surtir d'aquest pou de corrupció i enganys que ja ens està empastifant

Valoració:4menosmas
Per i tant, fa mes de 2 anys

Tienes razón, lladonet. Yo ya hace muchos años que estoy entabanado. He de entender que Cataluña es una parte, importante, por supuesto, del territorio nacional. Resultado de ello, también están entabanados. I tant. A la realidad os remito.

Valoració:0menosmas
Per F.S.B., fa mes de 2 anys

Aiiii Lladonet ! Tanmateix no la veuran els teus ulls la independència a Catalunya

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris