cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
21°

Una filtració per evitar que se sàpiga tot

La suspensió de l'autogovern de Catalunya i l'ocupació de les institucions també inclou el control dels Mossos d'Esquadra, que per cert, han fet un paper més aviat ridícul durant els dies posteriors a la declaració de la República catalana, la qual cosa ha significat que el ministeri de l'Interior espanyol tengui accés les investigacions en curs de la policia catalana.

Els responsables del ministeri espanyol han quedat amb els cabells drets de nivell d'informació obtinguda al voltant dels atemptats de Barcelona i Cambrils del passat 17 d'agost.

La investigació està tan avançada i té tantes dades que vinculen l'imam de Ripoll, Abdelbaki Es Satty, cervell dels atemptats, amb els serveis secrets espanyols, que han hagut de córrer a filtrar que va ser un confident del CNI, per fer el que anomenen (en una expressió ben poc afortunada) una «explosió controlada».

Segons aquesta filtració al diari El País, l'imam va col·laborar amb la policia d'intel·ligència espanyola almenys durant la seva estada a la presó de Castelló, entre el 2010 i 2014, on va estar ingressat per un delicte de tràfic de drogues.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris