algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

El TC fa campanya pel Sí

De moment, de totes les campanyes a favor del Sí a la independència de Catalunya, la més eficaç i impactant és la del Tribunal Constitucional espanyol.

El mateix dia que es feia públic el contingut de la proposta de llei del referèndum d'autodeterminació el Tribunal carcamal anunciava les seves resolucions sobre diversos recursos presentats pel PP i per la defensora del poble espanyol contra lleis que protegeixen l’ús del català a Catalunya. Concretament, ha emès sentència sobre els recursos contra la llei del cinema català, la llei de consum de Catalunya, la llei d’acollida d’immigrants i la llei audiovisual de Catalunya.

Els magistrats aquesta vegada han decidit que no és constitucional ensenyar català als immigrants abans de que aprenguin el castellà i tampoc no els sembla bé que hi hagi un 50% d'oferta de cinema en català.

En canvi, als senyors magistrats sí que els sembla bé la preeminència del català als mitjans de comunicació públics («sempre que no impliqui l’exclusió del castellà», això sí).

Que en prenguin nota devers l'ajuntament de Calvià, per si un cas.COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris