algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Aigua, fems i arena

Aigua del riu Ebre, fems d'Itàlia, arena del Sàhara... Cada tant, hi ha a Mallorca alguna llumenera que proposa qualque importació estrambòtica.

L'operació vaixell va acabar amb l'aigua vessada a la mar; la idea de Catalina Soler ha acabat en no-res i esperem que ningú pateixi un 'accident', que això dels fems italians ho maneja la màfia napolitana... I ara tenim un vaixell carregat d'arena provinent del Sàhara que no sap que ha de fer amb tan curiosa mercaderia.

La idea d'importar aigua de l'Ebre l'hem pagat fins ara als rebuts d'Emaya. El compromís de Catalina Soler amb els traficants de merda italiana no sabrem mai què ens ha costat.

Amb aquests precedents, cal demanar-se: qui pagarà l'aberració de l'arena sahariana.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vaja, vaja!, fa mes de 3 anys

Potser que hi hagi una explicació sobre l'interès dels importadors de tan insòlita mercaderia, però a mi se m'escapa del tot, i m'agradaria que qualcú que ho sàpiga ens ho expllqui. Si s'ha de menester arena per a qualque cosa prou justificada, cal anar-la a cercar tan enfora? És com si ens diguessin que ara que ve l'estiu convé anar a cercar gel al Pol Nord o a l'Antàrtida!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris