algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Pont aeri entre illes i amb Barcelona

Qui vulgui sostenir que Mallorca és una colònia de l'Estat espanyol té a l'abast multitud d'exemples diaris de com la cort madrilenya 'administra' els nostres interessos.

El que ha fet l'Estat tots aquests anys amb la Platja de Palma és de manual del colonialisme.

També ho és la gestió de l'aeroport de Palma.

Aquests dies hem vist com la mala gestió de qualque companyia, que ha generat overbooking en vols a Barcelona, i la nefasta gestió dels sistemes de 'seguretat' (amb coes quilomètriques), han deixat sense poder volar dotzenes de residents.

És imprescindible que els aeroports de les Balears es gestionin des de les Balears, amb criteris d'aquí.

I és urgent que hi hagi un sistema de pont aeri, per a residents, entre illes i entre Palma i Barcelona.

Per als residents a les Balears la connectivitat entre illes i amb Barcelona no és un luxe, és una necessitat i, per tant, ha de ser considerada un servei públic.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 3 anys

Ahir a tv3 donaven informació del desastre en les inversions fetes amb l'AVE. No record el nom del lloc, però hi havia una l'ínia que tenia un passatger diari. Això ès Espanya.

Valoració:5menosmas
Per Margalida, fa mes de 3 anys

I els problemes de la gent q va al metge a Mallorca des de Menorca o Eivissa?
Quantes vegades els hi dinen s'alta el divendres i no tenen plaça confirmada per tornar a casa? O són de Formentera i perden el darrer vaixell pq el seu vol ha tingut overbooking?
Això sí, AVE perquè els madrilenys arribin a les platges de València sí és prioritari!!!

Valoració:3menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 3 anys

La platja de Palma se havia de fer neta, i encara se pot fer, de edificacions, deixant almanco 300 metros sense edificis i carreteras, Se ha edificat sobre dunes i la mar pot invadir cosa que farà augmentant el seu nivell.
Basta recordar que durant la petita era càlida (entre el anys 800 i 1450) el nivell de la mar arribava fins a lo que ès teatro Principal i la linea de la aigua a s'Arenal estava a més de 200 metros més endins de lo que està ara.

Valoració:1menosmas
Per Tomeu, fa mes de 3 anys

Pont aeri a Barcelona? El que necessitam es un barco fins a Madrid. És molt mes necessari que aquest "pont aeri" ... Ara xerrant seriosament ... hi ha mes vols suficients a Barcelona. Pentura si els preus fossin mes baixos (per al residents d'aqui, no pels calatans) si que farien falta mes places.

Valoració:0menosmas
Per t, fa mes de 3 anys

platja de palma????colonialisme.
S,ARENAL.

Valoració:4menosmas
Per @Remai, fa mes de 3 anys

El problema és que els partits sobiranistes i fins i tot els regionalistes no fan valer condicions com aquesta a l'hora de pactar. Per ventura aquests ha estat i és un dels motius motius principals pels quals han quedat estancats...Pactar com fan a canvi d'una àrea de gestió i punt ha estat la política de pa amb fonteta amb què ens han obsequiat.

#necessitamprojectesautocentrstsnous

Valoració:3menosmas
Per Remai, fa mes de 3 anys

Els partits sobiranistes haurien de posar com a condició aquest pont aeri a qualsevol partit que vulgui pactar amb ells.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris