algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El PI només pot votar Sí

MÉS per Mallorca durà al ple del dimarts, 21 de febrer, una Proposició No de Llei per pronunciar-se en contra de la judicialització del procés sobiranista català. La seva aprovació significarà la primera mostra de solidaritat d’un Parlament de l’Estat espanyol amb els representants del poble català.

Serà una bona ocasió per veure com es posiciona cada una de les formacions polítiques representada al Parlament. En aquest sentit, les formacions d'obediència estatal seran fidels a les directrius marcades per les seves direccions a Madrid.

De la seva banda, El PI té poc marge: si vol ser coherent amb els seus plantejaments generals i amb el compromís amb el seu electorat ha de votar afirmativament a la PNL.

50 anys d''Els Mallorquins'

Per cert que un dels diputats d'El PI que hauran de votar la proposició és Josep Melià Ques, fill de Josep Melià Pericàs, autor d'un dels llibres de referència per a molts dels militants del mallorquinisme polític. 'Els Mallorquins' (que posteriorment es publicaria amb el títol no censurat de 'La Nació dels Mallorquins') i que aquest 2017 es compleixen 50 anys de la seva publicació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris