algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Raons per ser dissabte a la manifestació 'Volem acollir'

Aquest dissabte 18 de febrer estam convocats a partir de les 18:30, a la plaça Major de Palma per participar a la manifestació, convocada pel Moviment Escolta, amb el lema 'Volem acollir'. Aquí teniu cinc raons per les quals hi hem de ser.

1 - Perquè Mallorca ha estat, és i serà terra d'acollida

2 - Perquè hem estat refugiats. Mallorquins i mallorquines que avui tenen vuitanta anys, varen haver de fugir de Mallorca a causa de la la guerra o la persecució posterior.

3 - Perquè ningú ens pot garantir que el dia de demà no haurem de menester que qualcú ens aculli al seu país.

4 – Perquè avui, al Món, es viu una crisi humanitària de dimensions colossals. Durant el 2016, gairebé 1,37 milions de persones, entre elles famílies senceres, han arribat a Europa cercant asil.

5 – Perquè Europa, referent de benestar i de llibertat, té l'obligació legal i moral d'acollir aquestes persones. Els estats europeus, com a mínim, han de complir amb els compromisos que varen assumir quant a acollida de persones.

Ens trobam aquest dissabte a la plaça Major de Palma per dir a les persones que avui es troben als camps de refugiats, vergonya d'Europa, que casa nostra és casa vostra.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 4 anys


Pura dialèctica sionista.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris