nubes rotas
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

El director d'ABC avisa que el sentiment independentista creix a Balears

El director del diari madrileny ABC, Bieito Rúbio, en un article titulat 'Ojo a Baleares' adverteix que les Balears podrien anar darrera Catalunya a l'hora d'independitzar-se d'Espanya.

Bieito escriu: «Catalunya ja no és l'única inquietud per als demòcrates espanyols. Existeixen altres llocs, altres polítics i altres desafiaments a la Llei de similar inspiració i finalitat. Un destacat periodista britànic m'alerta, alarmat, de com també a Balears s'obstinen en la construcció d'un relat contra la unitat d'Espanya. És clar que al nostre país avancen petites subversions institucionals, sota la justificació de greuges inexistents, falsedats històriques i reivindicacions tramposes. En el seu nom escometen reformes caòtiques que ningú ha demanat, però que formen part de la seva estratègia. La responsabilitat del PSOE en tota aquesta deriva és enorme. En lloc de torpedinar el Govern d'Espanya amb aquesta simplesa infantil, millor faria Pedro Sánchez a reformular la proposta dels socialistes per una Espanya moderna. Un projecte de país que no pot passar per les actuacions i complicitats que ens estan portant a la irracionalitat més absoluta. Les ocurrències no són bones en política; si no, que l'hi preguntin a Alfonso Guerra.»

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per això, fa mes de 4 anys

@Uep,,! Li tindrien d´ahver preguntat que un cop indpendents amb quina selecció anirà,a la catalana o espanyola.

Valoració:0menosmas
Per slort, fa mes de 4 anys

La cosa que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, allò que podem fer és no respondre'ls, deixar-los la puntuació en blanc i, molt millor encara, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no fa efecte.

Valoració:0menosmas
Per Uep..!, fa mes de 4 anys

Mireia Belmonte responde a TV3: “Soy española, lo primero
La polémica de TV3 que celebró el triunfo de Mireia Belmonte como el «primer oro para la natación catalana» generó hace días mucha polémica. Visiblemente molesta, la nadadora de Badalona, a preguntas de un periodista catalán, se ha mostrado tajante: “Soy Española, lo primero”.

Mireia Belmonte: "Es compatible ser español con ser catalán"

Valoració:0menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 4 anys

23h 57', 19-8-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:-16menosmas
Per Toni Rigo, fa mes de 4 anys

CAROLINA MARÍN .. medalla D'OR..!!

VISCA ESPANYA I SES SEVES DISSET AUTOMOMIES..!!

Valoració:-1menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 4 anys

15h 58', 19-8-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:-9menosmas
Per Que llegeixin i pateixin!!, fa mes de 4 anys

Els espanyols quan veuen les orelles al llop i que se´ls acaba poder fer el que els rota esclafant els illencs els agafa cagarrines. I sí, són massoquistes fins al moll de l´ os. Qui no ho fos. llegiria aquest diari per veure que sí som catalans de mallorca, com Ramon Llull?

Valoració:4menosmas
Per Es suis, fa mes de 4 anys

Aquest que signa com "Tia", usurpant es nick d'En Tia, no es mes que un foraster. Fent nosa a una altra noticia ha escrit:
"Lleccions d' un renegat pancatalanista, cap ni una...."

Lleccions !!!. Pensau que aquest tio pot haver xerrat mallorqui mai en sa seva vida ??. En es fons hi ha un tio pirat malalt mental que fa de Salvatore, NonPlusUltra, i possiblement altres.
I per fer veure que es mallorquins van contra es catalans signa tambe com a Mallorqui. Lo mes fort es que no sigui capac d'escriure dues frasses seguides sense fer una cagada brutal... Lleccions !!! he he he he.

Valoració:0menosmas
Per hahaha, fa mes de 4 anys

Tià:Tu creus que és per estar orgullos d´un pais que condecora a una marededéu i a una altre la fan batlesa d´un poble a perpetuïtat?

Valoració:1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Uiuiuiuiiii!! Aquests trolls han trobat com votar 10 vegades per hom!!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris