algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
24°

Com puc evitar l'ecotaxa?

How can I avoid the tax?, es demanava un articulista del liberal The Independent fa uns mesos, quan l’impost sobre el turisme sostenible encara generava controvèrsia. Diria que avui quasi tothom té assumit que és normal.

Una altre tema és que els allotjaments turístics seran els recaptadors i aquesta feina la faran de franc. Això sí, amb tota la responsabilitat. A canvi, no s’ha contemplat cap incentiu.

Respostes a com pots evitar l’impost:

  1. Pots anar a qualsevol altra destinació que no el cobri.

  2. Pots al·legar alguna de les excempcions. En concret, les estades per motius de salut, és a dir, necessàries per rebre alguna prestació incloses a la cartera de serveis del sistema sanitari públic. Diu que si tens algun amic metge, si coneixes algú que és metge, et pot escriure una nota que digui que necessites de manera urgent i necessària estar a Mallorca, Menorca o Eivissa per motius de salut. Afegeix que si algun lector ho prova, que li digui com li ha anat.

Ben aviat ho sabrem, i també veurem els incidents, problemes, controvèrsies, opinions i doblers que genera aquesta mesura que per altra banda ja s’aplica en moltíssimes ciutats d’Europ

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris