cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Contundent resposta de Josep de Luis a atacs anònims

Aquests darrers dies ha corregit un missatge anònim amb insinuacions i calumnies contra el candidat al senat per Sobirania per a les Illes, l'advocat Josep de Luis. El candidat sobiranista ha fet una contundent resposta en un missatge a aquest diari que reproduïm:

«Me sap greu que poseu en dubte el que faig als tribunals. Imagin que deveu tenir motius distints al simple sectarisme. Si voleu que xarrem de la meva feina, estic a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

Ara bé, me preocuparia molt més que el dubte sobre la meva feina vingués d'alguna persona i/o col·lectiu a qui hagi prestat serveis com a advocat. Aquests, amb qui m'he preocupat de xerrar a rel de la campanya bastarda i anònima que s'ha llançat contra jo per WhatsApp.

Per si vos pot servir de lliçó a l'hora de defensar el país, vos deman que no me voteu a jo, si no vos agrad, però sí faceu confiança en la resta de candidatura. Es pot, perfectament, votar en Mateu Xurí i na Loreto sense votar-me a mi.

Per acabar, vos he de dir que els assumptes judicials no els acceptat mai pensant en jo. En si jo puc guanyar o perdre. He estat defensant les causes que he considerat justes. Si hagués pensat només en guanyar, potser m'hauria pogut promocionar com a tercer advocat de causes guanyadores. Jo no, jo preferesc perdre defensant el que consider just que guanyar defensant allò en que no crec».

Josep de Luis sempre en català

Tot i que són molts els advocats favorables a la llengua catalana i molts d'ells han estat vinculats a entitats i partits que la defensen, cal recordar que Josep de Luis és un dels pocs advocats que exerceix la seva professió sempre en català, cosa que li ha reportat més d'un enfrontament amb algun jutge poc amic de la llengua de Mallorca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Luna Barceló, fa mes de 3 anys

"Que s'ha llançat contra JO per whatsap, que no me voteu a JO, no els acceptat mai pensant en JO".
Sr. de Luis li demanaria que si representa un partit sobiranista de les Illes, que si sempre defensa en català miri de fer-ho el més correctament que pugui.
"Que s'ha llançat contra MI, que no em voteu a MI, no els he acceptat mai pensant en MI.
Gràcies, em de conservar la llengua amb el màxim rigor.
Gràcies!

Valoració:-4menosmas
Per Antoni Bauzà Coix, fa mes de 3 anys

Tranquil De Luis, això és cosa del temps que corren i ara es temps de campanya, jo fa molts d'anys que estic sota -diguessim- amenaça i encara les estic esperant, si estàs segur que el que fas és correcte endavant.........

Valoració:6menosmas
Per Bastardia, fa mes de 3 anys

És fort considerar "bastardes" les opinions d'una assemblea de treballadors com és la del Maura. Unes opinions, per cert, que ja s'havien expressat en diverses ocasions a l'Assemblea de Docents i que s'havien enviat raonadament per escrit. El suposàvem més informat, Sr. De Luis...

Valoració:13menosmas
Per Eliminant comentaris?, fa mes de 3 anys

Olé, DdB: Destacau i elogiau la resposta de De Luis al vostre "No Vagi per Dit", però heu esborrat el comentari de na Francina Jaume (mare de n'Amedau Corbera) que l'havia provocat...

Valoració:13menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 3 anys

Aquesta candidatura a alguns els cou...anam be!!! :)))

Valoració:7menosmas
Per de cajón, fa mes de 3 anys

Evidentemente, a Vd. no le votaremos de ninguna manera. Ni a Vd. ni a ninguno de los que le acompañan. Mar i bon vent.

Valoració:-17menosmas
Per Jaume, fa mes de 3 anys

No cal patir pels escrits anònims o signats amb noms falsos que insulten, automàticament es converteixen en difamacions, etc. Altra cosa són les opinions argumentades que no insulten, en aquest cas no signar és lícit. Ara bé, jo som partidari de mantenir aquesta aplicació que ofereix el dBalears l'aplicació dels comentaris, perquè els que insulten sense signar, afavoreixen l'articulista o la notícia en qüestió; l'acreditin perquè l'articulista com mínim ha tengut el coratge de signar. En cas contrari, qui no vol signar però vol participar en el debat argumentant, d'aquesta manera és possible incorporar una aportació que no seria possible si la persona que no vol identificar-se, ho hagués de fer. Tanmateix, aquesta aplicació que ofereix el dBalears permet guanyar lectors perquè hi ha gent que està més interessada en els debats que propicien els articles que en els propis articles o notícies.

Valoració:3menosmas
Per Miquel, fa mes de 3 anys

Jo tampoc he vist aquests whatsapp, però pel que veig, mentir mentir... no sé jo...

Valoració:-4menosmas
Per Josep de Luis, fa mes de 3 anys

@ Ridícul

Quan doneu la cara, estarem en igualtat de condicions i podrem debatre.

De moment, sou uns covards refugiats en l'anonimat llançant insinuacions.

Josep de Luis.

Valoració:9menosmas
Per Josep de Luis, fa mes de 3 anys

Si donau la cara, estarem en igualtat de condicions i podrem debatre.

Fins llavors, sou uns covards.

Josep de Luis

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris