nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Un president cocaïnòman?

Ara faré una afirmació que no poden fer una important part de polítics: mai no he tastat cap tipus de droga il·legal i, de fet, de les legals tabac, alcohol... tampoc.

Em desperta molta curiositat la gran hipocresia que hi ha al voltant de les drogues: la immensa majoria de gent les rebutja públicament i molta d'aquesta gent les consumeix d'amagat.

Si La Paca i companyia parlassin, el daltabaix seria gros. Per això passa el que passa després als judicis. Sí, també hi ha policies i jutges cocaïnòmans.

A tots els programes electorals hi ha mesures dedicades a combatre la xacra de les drogues, però quants candidats podrien respondre un no sincer a la pregunta: ha tastat mai cap tipus de droga il·legal?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 3 anys

Ês millor emprar una altra paraula, ja que la paraula droga inclou moltes substàncies.

No són "drogues" amb el sentit que se li vol donar: el haxix, café, vins, cerveses, alcohols, certes medicines, etc.

No donaré relació de drogues "autèntiques" per no donar pistes.

Valoració:2menosmas
Per Jp, fa mes de 3 anys

Jo crec que totes les drogues haurien de ser legals i si algun partit ho proposàs el votaria.

Valoració:1menosmas
Per Paper de fumar, fa mes de 3 anys

A veure, a vegades mos pasam una miqueta. el que diu en Tomeu Martí s'entén perfectament. Ara si del que es tracta és de cercar ossos en el lleu i posats a flipar-se, el sucre també és una droga.
No ens perdem per les bardisses i atenguem a allò que és important a l'article.

Valoració:1menosmas
Per Per favor, fa mes de 3 anys

Per favor. Siam un poc seriosos. Que una persona com l'autor d'aquest article afirmi que mai no ha tastat cap droga ilegat, es pot creure. Peró afirmar que ni cap droga legal, es fa molt difícil de creure. Ni una copa de cava per Nadal o per a alguna celebració? Ni un quinto de cervesa una nit de tertúlia? De jove, ni una tassa de tè o cafè una nit preparant un exàmen a la uni? Ni un gelocatil un dia de mal de cap? Ni una coca cola assistint a un concert? Ni una copa de vi blanc per acompanyar un suquet de peix? Molt difícil de creure.

Valoració:2menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 3 anys

Se'ns oblida incloure la cafeïna a les drogues legals més populars!

Tomeu, estic d'acord amb tu respecte a la hipocresia que hi ha al voltant de les drogues, però vaig més lluny i ja me perdonaràs que faci aquest comentari sobre l'apostilla de que no has tastat drogues legals: no has tastat el tè ni el cafè ni la cocacola?

Què vull dir amb això? Que efectivament, com diu en Tomeu, hi ha molta hipocresia al voltant de les drogues fins al punt que les legals que consumim ni tan sols sóm conscients de fer-ho, molt sovint.

I encara més, no es compta tothom que viu enganxat a l'orfidal o al miolastan o similars? A les carreteres diu "controls d'alcohol i drogues"... una redundància, vaja! Tot el sistema ens empeny a diferenciar-les segons siguin legals o no, enlloc de fer-ho segons el seu potencial nociu o les seves possibilitats curatives o pal·liatives quan usades professionalment.

Enlloc d'això, passa el que passa, i a la fi està ple de festes d'alguns d'aquells que "incauten la droga" ben sortides d'allò que han "incautat".

Valoració:0menosmas
Per p, fa mes de 3 anys

El principal negoci que es fa amb ses drogues,es el que tenen montat Policia i Guardia Civil.Hi ha molta gent que du molts d'anys cobrant grans sous per fer feina "en la lucha antidroga". Ses grans preguntes son: Que costa una redada a Son Banya? Que cobren els policies UIP que venen per reforçar aquestes operacions? Quines empreses lis suministren allotjament?

Valoració:3menosmas
Per aborigen, fa mes de 3 anys

vull dir que la pregunta que a mi me pareix revolucionària i no gens carca, és: "qui fa negocis amb el mercat negre de la droga????"... els grans negocis vull dir... els grans negocis de la droga els fan els que fan els grans negocis i tot el sistema hi està implicat i se li veu el llautó; per molt que ho vulgui convertit en un problema de demonització i criminalització del consumidor... sense drogues (blanes, dures, ilegals, legals, naturals, químiques... faltaria un bocí de la història dels humans)...

Valoració:3menosmas
Per aborigen, fa mes de 3 anys

per mi no és tan important el fet de demonitzar segons quins hàbits i generalitzar "les drogues"... el cafè és una droga i sinó prova un quiròfan sense anestèssia... el problema és el comerç ilegal i mafiós que s'hi amaga... més enllà de la paca...

Valoració:1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 3 anys

@mareig

Qué cachondo.
Qué chispa tienes, joío!.

Valoració:1menosmas
Per Albert Ferrer, fa mes de 3 anys

Matas, Rivera...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris