algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Una excel·lent iniciativa

He de reconèixer que la precarietat amb la qual ens veim obligats a treballar des de l'Associació Ona Mediterrània, avui per avui, em sorprèn. Totes les persones que hi estam implicades ens hi deixam la pell per oferir-vos el millor possible, que he de reconèixer que encara és molt lluny del que ens agradaria.

Vos oferim productes dignes, però el nostre compromís és, en un futur no gaire llunyà, oferir-vos productes excel·lents.

Acab de llegir el Títol III de la Llei de Normalització Lingüística, el dedicat als mitjans de comunicació social i, si no fos perquè a l'instant m'ha vengut al cap la imatge de les responsables de la política lingüística del Govern fent, literalment el que poden, m'hauria pegat un atac de riure.

Malgrat tot aquest llarg pròleg, d'allò que vos volia parlar és d'una (aquesta sí) excel·lent iniciativa de la nostra associació: ONA MUSICAT, el concurs musical d'Ona Mediterrània que durant dos mesos ha promocionat els grups i artistes de les Illes Balears que cerquen ocupar un espai dins la cultura musical catalana.

De moment hem assolit amb escreix els objectius. Ara arribam a la fase final. Divendres 17 de juny, a partir de les 18.30, els tres projectes musicals finalistes oferiran un concert final per tal de decidir el guanyador. Cadascun dels participants oferirà un repertori de quatre cançons i la vetlada vendrà acompanyada de l'actuació de Domèstics (Pep Suasi VS Tomeu Piu).

Una iniciativa necessària que, amb la vostra complicitat, la dels oients d'Ona i els lectors de dBalears, creixerà i ajudarà a créixer els nostres creadors musicals.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquí, fa mes de 4 anys

Arruix nazis pancatalanistes de sa nostra terra.

Sempre mallorquins! Mai catalufos!

Valoració:-1menosmas
Per idò, fa mes de 4 anys

Jo sempre he cregut que es mal parit est tú. Jo no tenc necessitat de fer feina, ja que sa meva situació económica m'ho pernet. I me sobra. Cap de fava.

Valoració:-2menosmas
Per observador, fa mes de 4 anys

El que firma Idò, ves a fer feina i segur, que es el mateix troll (o policia malparit), el que ha de fer si li desagrada tant aquest diari es simplement no entrar-hi. Nazis arruix

Valoració:-1menosmas
Per idò, fa mes de 4 anys

Se pot dir més alt, però no mes clar. Si fins i tot per a conseguir una taula, un tocadiscs i un micrófon va demanar "chicha" a tots. Si m'ho regalen tot qualsevol negoci és més bo de muntar.

Valoració:-8menosmas
Per Ves a fer feina, fa mes de 4 anys

I si et cerques una feina com qualsevol persona decent enlloc de intentar viure de subvencions?

Valoració:-11menosmas
Per segur, fa mes de 4 anys

Por mi, no es necesario que te dejes la piel. Mejor que te la guardes, seguro que la necesitas.

Valoració:-8menosmas
Per Margalida, fa mes de 4 anys

Enhorabona per la magnífica feina que feis, també a la gent de dBalears.

Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris