algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
22°

Escoltar aquí i parlar allà (i no a l'inrevés)

Per molta peresa que ens faci, s'acosta una nova campanya electoral. La de les eleccions generals espanyoles del 26 de juny.

Torna a ser el torn dels xarlatans professionals que ens faran arribar el seu missatge per terra, mar, aire i internet. Ens parlaran de tot allò que els han dit que ens diguin que faran... i una vegada obtingut allò que pretenen de nosaltres, el vot, se n'aniran allà i callaran. Callaran davant l'espoli, davant la injustícia i davant les retallades.

Necessitam persones que ho facin a l'inrevés. Que escoltin aquí, que escoltin els d'aquí i parlin allà.

Que quan siguin al Congrés i al Senat prenguin la paraula, no acotin el cap i parlin contra l'espoli, les retallades i la injustícia.

Que escoltin aquí i parlin allà.

En prosa o en glosa.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanot, fa mes de 5 anys

Observa (undetants) analitza i destria si no passa que aquests que creuen que els pertany i el justifiquen verbalment en nom de principis de justícia social, quan governen se n'obliden per debilitat davant poders fàctics que els "obliguen a ser el govern de tots" i a practicar el pragmatisme de conservar la cadira, i en comptes d'aplicar l'ecotaxa per protegir el territori la donen als hotelers, que en comptes d'establir un cànon just per tots del preu per consum de l'aigua el regalen als turistes de sol i platja perquè paguem els ciutadans tot allò que malbaraten els hotelers i el depredadors del territori.

I que en lloc de procedir en consciència del país que SOM agermanat del Principat de Catalunya i el País Valencià, ells refermen compromisos amb una "esquerra" espanyola renovada de promeses inversemblants que de la nit al dia es disolen com el sucre dels cafès a les tertúlies espanyoles, que encara van amb reverències al borbó, perquè clamar per la república i denunciar l'espoli colonial que Espanya practica amb les nostres Illes, AIXÒ ARA NO TOCA. El que els toca es colocar-ne un dels nostres que a l'anterior comtesa es va quedar sense la cadira de la menjadora.

Valoració:3menosmas
Per undetants, fa mes de 5 anys

El problema és que n'hi ha que es creuen que aquest discurs els pertany a ells.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris