lluvia ligera
  • Màx: 31°
  • Mín: 30°
31°

Per què has de votar el PP a les properes eleccions o el seu partit filial?

-Perquè si cinc regidors de “Ciudadanos” investeixen una batlessa socialista a Molina de Segura, són expulsats i si Albert Rivera va voler investir el socialista Pedro Sánchez ha de ser premiat amb el vot.

-Perquè la dona d’Arias Cañete, que va ser ministre del PP, es va acollir a l’amnistia fiscal de Cristóbal Montoro i ara ha aparegut en els “papers de Panamà”, i ara també vosaltres podreu fer frau fiscal i també sereu amnistiats, si votau el PP.

-Perquè José Ramón Barral, qui va ser 18 anys batle de Ribadumia pel PP, ha admès delictes fiscals de negocis eòlics i aqüícoles a Xina i Xile, per quasi dos milions d’euros i també haver fet contraban de tabac, amb familiars i altres persones implicades. Ha començat a pagar 700.000 euros al jutjat i ja ha evitat la presó, i això vol dir que molts elegits del PP saben fer les coses bé... i per això se’ls ha de votar.

-Perquè la Xunta de Feijóo adjudica a dit cada setmana una mitjana de 90 contractes menors, per tant, si voleu arribar a algun d’aquests contractes que també es donaran a altres indrets, els heu de votar.

-Perquè Cristina Cifuentes, presidenta de la Comunitat madrilenya, del PP, col·locarà a dit l’home d’una amiga, entès en indústria automobilística, al comandament del Canal d’Isabel II, que subministra l’aigua a Madrid,  i així vos col·locaran o podreu col·locar familiars si els votau.

-Perquè s’han trobat irregularitats comeses per “Ciudadanos” de diversos indrets, i també se sospita que varen costejar  irregularment les eleccions generals de 2015. Com és natural, Albert Rivera ho nega, i diu que han estat errors sense importància. Si voleu cometre errors vosaltres, cal que els voteu.

-Perquè quan es troben suficients irregularitats a l’ajuntament de València, a la Diputació i a la Generalitat valenciana i s’investiguen la majoria de regidors de l’Ajuntament per malversació, frau a l’Administració, blanqueig, tràfic d’influències i suborn, la batlessa Rita Barberà braveja de transparència. Així que, si voleu que els delictes s’encomanin als altres i no a vosaltres, votau-los!

-Perquè des de l’ajuntament de Logronyo s’investiga “Ciudadanos” per contractar il·legalment una regidora. El partit diu que ha estat un error administratiu i que no es tornarà a repetir. Per tant, si voleu poder cometre errors administratius sense que passi res o pagant una multa, els heu de votar.

-Perquè el PP és el que més li agrada munyir els guanys de les Illes Balears, del País Valencià i del Principat i donar de mamar en excés a la resta. A canvi organitza festes, excursions, sopars i coca a voler per satisfer el personal de les colònies. Si vols continuar posant els peus davall taula i menjar coca de verdura i trempó, vota el PP.

-Perquè tant el PP com el seu filial són els únics partits capaços d’acabar d’una manera ràpida amb tots els patuesos, parlars matussers i dialectes vernacles que tant molesten quan volen sortir de la intimitat, ja ho deia Aznar que era l’únic lloc on s’havien d’usar. Si vols continuar parlant patuès en la intimitat i a la resta de llocs en castellà, vota’ls!

-Perquè tot continuï igual, que de cada dia els rics puguin ser més rics i els pobres més pobres, tenint la promesa segura que tu passaràs a ser ric un dia... vota PP.

-Perquè existeixen quasi infinites raons paregudes a aquestes per votar-los. Es podrien fer moltíssims articles més semblants a aquest, llibres... Per tant, si vols que aquesta història continuï, vota’ls!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

No se perquè tenc la sensació que per beneficiar-te de totes aquestes coses has de tenir amb el PP una relació més estreta que simplement votar-los... si jo faig frau fiscal, lluny d'amnistiar-me me cauran amb tot el pes de la seva llei de "tolerància zero amb les il·legalitats... dels altres!, encara que els hagin votat.

Valoració:0menosmas
Per *, fa mes de 4 anys

Votaré, com faig sempre, an es Partit Popular perque me surt d'es coions.

Valoració:1menosmas
Per Idò sí, fa mes de 4 anys

Volia dir "un país corrupte".

Valoració:0menosmas
Per Idò sí, fa mes de 4 anys

Per als corruptes i aspirants a corruptes i admiradors dels corruptes no hi ha partit com el PP! Si aquests són els qui més vots tenen, haurem de deduir que Espanya és un partit corrupte o admirador dels corruptes. Pura lògica!

Valoració:-1menosmas
Per Guiem, fa mes de 4 anys

Joan
Si no te agr ada es PP ( que ja en té molts de enxiquerats), pots votar es pare de sa independencia que la va sembrar ja fa molts anys , i despres ell i tota sa seva familia ha robat a mans plenas i encara no n'hi ha cap a sa presò,

Valoració:0menosmas
Per Guiem, fa mes de 4 anys

Joan
Si no te agr ada es PP ( que ja en té molts de enxiquerats), pots votar es pare de sa independencia que la va sembrar ja fa molts anys , i despres ell i tota sa seva familia ha robat a mans plenas i encara no n'hi ha cap a sa presò,

Valoració:0menosmas
Per Amadeu, fa mes de 4 anys

Desenganxem-nos del PP i Ciudadanos, definitivament ! Representen el rebuig europeu, i quasi africà !
Adéu !

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris