muy nuboso
  • Màx: 14°
  • Mín:
11°

Yanhire, Amadeu, Dídac i Christian

Després de quatre anys de boicot, aquest dimecres els escriptors mallorquins tornaren a assistir a la gala de lliurament dels Premis Ciutat de Palma. Varen ser quatre anys de compromís i de dignitat col·lectiva d'un gremi que massa vegades oblida aquesta acció col·lectiva. Durant aquests anys, més de 400 escriptors de tot l'àmbit lingüístic s'han adherit al manifest 'Per uns Premis Ciutat de Palma en català i de prestigi'.

Abans d'anar cap al Teatre Principal, una bona part dels escriptors volgueren anar a Can Alcover per celebrar, també de manera col·lectiva, el triomf que significa haver aconseguit la normalització dels Premis Ciutat de Palma. L'acte va ser una celebració, però també un gest de dignitat per dir que celebram, però no oblidam.

No oblidam on va ser cadascú.

I, encara que físicament no eren al Teatre Principal, dimecres, na Yanhire, n'Amadeu, en Dídac i en Christian, que ara fa quatre anys varen fer arribar la protesta contra la marginació de la nostra llengua fins a l'escenari mateix on parlava l'anterior batle de Palma, el seu esperit i la força del seu gest, aquest dimecres omplí el Teatre Principal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris