nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Aznar Ladrón agraeix els serveis prestats a Miguel Deyá

El Comandant General de Balears, Fernando Aznar Ladrón de Guevara, durant la celebració de la Pasqua Militar al Saló del Tron del Palau de l'Almudaina, va imposar la Creu del Mèrit Militar amb distintiu blanc al catedràtic de la Universitat de les Illes Balears Miguel Deyá Bauzá. Amb aquesta condecoració es reconeixen els serveis prestats per l'historiador, que no ha deixat mai que res, ni tan sols la seva professió, passàs per davant del seu patriotisme espanyol.

Segons l'exèrcit espanyol, «amb aquesta medalla es premia la seva constant i reeixida col·laboració amb l'Exèrcit de Terra durant moltíssims anys, i en particular amb la Comandància General de Balears».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Enhorabona, fa mes de 5 anys

He de donar la més sincera enhorabona a Miquel Deyà a qui, no cal oblidar-ho, li han concedit aquesta medalla, no per les seves idees polítiques -tan dignes com a qualsevol altres-, sinó per la seva intensa i excel.lent labor d'investigador de la història militar.
Convé precisar aquest fet, de rigorosa feina intel.lectual, perquè, a diferència d'altres medalles atorgades recentment, no és aquesta per la labor política o ideològica de Miquel Deyà sinó pels seus articles i llibres, participació a projectes competitius, etc, etc que l'honoren com a destacat investigador i professor.
Convendria que tots aquets que tant el critiquen injustament es dedicassin més a la feina intel.lectual, a complir amb les seves obligacions i intentar emular-lo. Us puc assegurar que tendriem una millor Universitat i, sobretot, una molt millor formació dels nostres alumnes i dels futurs investigadors.

Valoració:3menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

@Alumne: amb això interpret que vols dir que t'ha venut les seves idees idò, en M. Deyà, perquè ha estat prou bo fent-ho.

Jo també l'he conegut, per la seva feina a la Conselleria. I m'ha semblat algú que potser a les classes d'història doni molt bons continguts, però no serà per la forma en que els diu ja que te una dicció feresta. Li deix el benefici del dubte quant als continguts com a professor, perquè com a representant de la Conselleria només amollava disbarats, des del meu punt de vista en el tema que li vaig escoltar tractar. I també me va semblar un xic missògin.

Tot això dit des del respecte a les persones i la coneixença de que li importa un pebre el que jo pensi, per tant no l'afectarà, cosa de la qual ni me n'alegr ni me'n deix d'alegrar perquè tampoc m'afecta en realitat.

Valoració:6menosmas
Per ja, fa mes de 5 anys

Vomitiu

Valoració:5menosmas
Per Alumne d'en Deyá i d'en Sastre, fa mes de 5 anys

Si tots els professors que m'han intentat vendre les seves idees fóssin la meitat de bons que ell a Mallorca tothom tendria carrera. Pot ser molts no el coneguin personalment -jo només de les seves classes, brillants per cert, a la UIB- però la seva feina com a historiador tractant temes de Balears és molt bona, i això va per damunt de qualsevol ideologia. A part de ser un ferm defensor del català, no és el típic espanyolista fet que entenc provoqui segons quines reaccions ja que poc suc hi poden treure criticant-lo. Si veu aquesta ''notícia'' de ben segur se'n alegrarà, ja que li deu importar un pebre lo que pensin d'ell.
PD: Qui vulgui riure de bon de veres basta visitar el seu perfil de Patatabrava, res comparable amb el Lobby per la Independència.

Valoració:-7menosmas
Per Thomas, fa mes de 5 anys

Els colons premiant els seus col·laboradors, els satisfets amb el nostre dèficit fiscal i la nostra desaparició com a poble. Tot asquerosament normal.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris